A szkeptikusok hogyan tudnák ezt cáfolni? (bővebben lent! )
Azt mondják a szkeptikusok, meg sokan mások is, hogy a jósnők hazudnak, csak a pénzt húzzák le. Azonban most következik egy pozitív példa! Voltam egy jósnőnél nem rég, és azt jósolta, hogy három héten belül találkozni fogok egy lánnyal, pedig lehetetlen volt számomra, hogy találkozni fogok vele, mert haragudott rám. Pontosan három héten belül tényleg találkoztam vele! Én se hittem el, a mai napig nem tudok napirendre térni a csodálkozástól, hogy ezt hogy tudta megmondani a jósnő.
Erre mit tudnak mondani a szkeptikusok?
Azt, hogy egyetlen alkalom nem bizonyít semmit. Ha azt mondja, hogy július 30-án délután kettőkor felhív a Lili, és bejön, és legalább 5-6 ilyen eset zsinórban bejön, akkor talán elgondolkozom.
De az, hogy három héten belül találkozni fogsz egy lánnyal, teljesen ködös. Kivel? Mikor? Miért? Ha tudott róla, hogy haragszik rád a lány, akkor csak minimális emberismeret kellett a dátum belövéséhez, hiszen ennyi idő alatt a legtöbb lány megbékül.
Ez az egy eset nem bizonyít semmit.
Ja és amúgy olyan nincs, hogy pont három héten belül találkozol valakivel. Olyan van, hogy pont három hét múlva találkozol valakivel.
Sehogy, ezt nem kell cáfolni.
kérdező akkor cáfold azt hogy én egy dinnye vagyok. hajrá!
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:47
Mert a jósoknál, szellemsebészeknél, tisztánlátóknál kipengetett tízezrek aztán tényleg segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!