A szkeptikusok hogyan tudnák ezt cáfolni? (bővebben lent! )
Azt mondják a szkeptikusok, meg sokan mások is, hogy a jósnők hazudnak, csak a pénzt húzzák le. Azonban most következik egy pozitív példa! Voltam egy jósnőnél nem rég, és azt jósolta, hogy három héten belül találkozni fogok egy lánnyal, pedig lehetetlen volt számomra, hogy találkozni fogok vele, mert haragudott rám. Pontosan három héten belül tényleg találkoztam vele! Én se hittem el, a mai napig nem tudok napirendre térni a csodálkozástól, hogy ezt hogy tudta megmondani a jósnő.
Erre mit tudnak mondani a szkeptikusok?
Ez mindenkire igaz, ha 4-5 vagy X hetet mondott volna akkor is bekövetkezik.
Pl ha nekem mondja a jósnő hogy hétvégéig talizni fogok egy jó csajjal és elmegyek egy discoba és akarok valakit felszedni, akkor biztosan összejönne valaki, de ez is bárkire igaz, hiszen olyanok járnak oda akiknek ez a szükségletük.
kérdező te most aztán megrengetted a tudományt!!!
mostmár ezoterikus kutatásokért fog járni a nobel!
Jósolok én is neked, és ez még ingyen is van:
Vagy ma, vagy holnap, vagy esni fog, vagy nem. De az biztos.
24 órán belül min. 3* el fogsz menni a wc-re.
3 napon belül lesz 1 gyönyörű álmod. (ha nem lenne, akkor is van, csak nem emlékszel rá :P)
1 éven belül pedig több puszit is fogsz kapni.
A jóslás olyan, hogy a jós mond valamit, aztán ha bejön, akkor elkezdessz ebben hinni. Ha meg nem, akkor ő nem hibás, hiszen ezekben nem lehet biztos... Komolyan, én ráolvasást fogok vállalni terhességek korai szakaszában, hogy milyen nemű legyen a gyerek. x Ft. egy ráolvasás, és ha nem jött be, visszaadom a pénzt. 50% esélyem van rá! :)
21:31
nem is rossz állás...még én is elvállalnám ,ha nem lenne más...
Csak aztán szólj ha meggazdagodtál!
Kei-chan!
Ha majd tényleg ezzel fogok foglalkozni, és meggazdagszok, majd írok. ;)
Középkori jósok (Nostredamus) több tízezer jóslatot írtak, és ami csak egy kicsit is hasonlított pl. a világháborúhoz, azt elővették, h a csávó jós meg Superman meg ilyenek.
De a többi 9999-ről bezzeg nem beszélnek, amik konkrétan baromságok. Ha valaki abból él, h jósolgat, szerintem eleget csinálja ahhoz, h egyszer szerencséje legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!