Szkeptikusok ehhez mit szóltok? Ez a jós mindent megmondott előre!
http://www.youtube.com/watch?v=M726bqbnrtc
2:51-nél megkérdezte a nő nevét, úgy hogy előtte azt magolta el, vajon mennyi ideig tart meg valamit a memóriája ?
ekkora baromságot!!
csak nem hiszed el :-)))))))
a hívók is a bandából valók olyan naivoknak mint te vagy.
Azt nem veszik észre az emberek, hogy az ilyen ködös, jövőbeli kijelentéseket büntetlenül szórhatja magából bárki, névtelenül egy tévécsatornán. Hiszen sosincs kontroll. Ki tartja azt számon, hogy Nagy Kati (melyik?) valamikor majd beteg lesz, és meg fogják operálni? Egyébként legtöbb ember sanszos erre, főleg az idősebb korosztály, így még akkor sem bizonyítja természetfölötti képességeit a látnok, ha történetesen be is bizonyosodik, amit jósolt, hiszen 50%-nál jobb esélye volt rá, hogy beletrafál.
Másrészt pedig sosem fog Katika 3-4-12 év elmúltával betelefonálni a tévébe, hogy a látnoknak igaza volt. Mert senkit sem érdekel, és senki nem is tartaná számon.
Kedves kérdező!
Én jóslással foglalkozó szakember vagyok. Ez nem jóslás, ez egy show ami a pénzről szól, a telefonálok emelt percdíjat fizetnek. Hiteltelen. A valódi jóslás nem így működik.
A jövőt nem lehet megmondani, mert nincs előre megírva. Még a szakszerű jóslás is csak eshetőségeket, hatásokat mutat, azon hogy merre haladnak tovább az események, változtatni lehet.
Ismételten, ne higgyenek a TV-s "jósokban", a valódi jósok nem így dolgoznak.
Üdvözlettel,
Ezalor
@Ezalor: "jóslással foglalkozó szakember"
Hű, de szép eufemizmus!
Kedves Tom Benko!
A különbség, hogy én ezzel foglalkozok, és ez alapján alkotok véleményt, míg Ön nem, így olyasmit véleményez amihez nem ért. De azért jót mosolyogtam rajta. ;)
Üdvözlettel,
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!