Szkeptikusok & akik kritizálják az EZO TV-t azok kipróbálták vagy csak találomra csalózzák le őket?
A puding próbája az evés ! Mindenki a megtapasztalása által tud valamiről véleményt alkotni. Az iskolában is megtalutad a biológiát és látod délután a játszótéren, hogy működik a valóságban és ezentúl bízól a tudományban, igaz később a bonyolultabb végső kérdéseket érintő dolgokban, mint a világ keletkezése, Isten egy megfigyelő tudat irányításának létével kapcsolatban nem stimmel a tudomány vagy inkább tudósok álláspontja, így véleményem szeront a tudomány is egy nagy marhaság és csak a kézzelfogható egyénileg ellenőrizhető dolgokról képes hiteles infórmációt adni. Az EZO TV jósait kipróbáltátok ?
Az ember mindíg akkor képes hiteles ítéletet alkotni, ha van személyes tapasztalata. Ti akik ezt teszitek, szkeptikusok kritizáljátok az EZO TV-s jósokat kipróbáltátok őket? Betelefonáltatok jóslásért? Mert ha nem akkor igazán alaptalanul ítélitek el őket. Mert lehet értenek a mágiához és magas szinten művelik, csak mert ebből élnek meg, nemigaz !?
http://www.youtube.com/watch?v=nNxy4bE8y6U
http://www.youtube.com/watch?v=J8LBNbrJ4fk
"akkor legyen pentákulum. De az meg nem mágikus szakkifejezés hanem egy ábra neve.
Ez az ábra egy mágikus szakkifejezés, azzal vonzák be a légiós katonákat ill a szellemüket
"Amúgy azt is állítja, hogy 1921-ben született. 93 éve!"
Igen, mert transzmutációt végzett magán.Asmodeus (polgári nevén Szepesi György csillagász-asztrológus) ezoterikus mester-mágus 1921 április 14.-én született, Budapesten. 1930 és 1957 között ezoterikus tudományokkal, asztrológiával, majd mágiával foglalkozott, majd 36 évesen egy igen komoly mágikus eljárást, transzmutációt hajtott végre saját magán, melynek során visszafejlõdött magzati korba és 1958 április 14.-én újból megszületett, ugyanannak az asszonynak a méhébõl, aki 1921-ben az édesanyja volt, természetesen elõzõ inkarnációjában.
Látszik, hogy elvakultan hiszel benne, szóval hiába próbálunk meggyőzni róla, bármilyen bizonyítékkal álnak is ide úgyis kibeszéled. Fizesd ki, hidd el, számomra lezárt téma.
Én meg megálmodtam a feltámadást, és nem olyan mit a képeken! A legerősebb horror film kutya pics hozzá!!
Mert hogy gonosz erők nem fogják engedni
"Amit Goswami ebből írt könyveb bocs"
Goswami, na ne röhögtess. Attól még a fizikusok még mindig nem tudnak róla, hogy a kvantumfizika bizonyítja a mágiát.
A Goswami féle "professzorokat" angolul úgy hívják "quack".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!