Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mi ez a sok hitetlenkedés és...

Mi ez a sok hitetlenkedés és ócsárlás a jósokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Exódiusz vagyok, jós. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a fórumot, állítása szerint itt bátran lehet kérdezősködni ezotéria témakörben, azonban én nem ezt látom. Feltettem egy normális, témához kapcsolódó kérdést és egy normális választ sem kaptam. Ez után megnéztem a többi kérdést és a rá adott válaszokat és meglepődtem. Meglepődtem azon, hogy itt, az ezotéria kategóriában is elítélnek mindenkit, aki hisz a felsőbb tanokban. Ezt én felháborítónak tartom, hogy még a saját kategóriájában sem lehet normálisan beszélni az ezotériáról, egyszerűen érthetetlen, az eszem megáll. Ezt én megelégeltem. Bár rendesen dolgozok jósként és ezért fizetnek is nekem, de itt én kivételt teszek és jósolok az ittlévő embereknek csak azért, hogy végre meglássák, hogy ez egyáltalán nem hülyeség és hagyják az embereket nyugodtan beszélni erről.

Aki bizonyításra vágyik, az küldje el nekem a keresztnevét, a születési dátumát és a szeme színét és én ezek alapján visszaküldöm üzenetben a jóslatot. Ez alapján meglátjátok, hogy ez nem hülyeség, hanem igenis valós és remélem nyugodtan hagyjátok az ebben a témában érdekelt embereket beszélgetni.

2012. okt. 19. 22:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
92%

Számomra egyértelmű, hogy a kérdező provokatív céllal írt, nem tevékenykedik jós szolgáltatóként, és nem is rendelkezik semmi ilyen képességekkel.

A nevével kapcsolatos beírásomra adott válasza is egyértelműen kitaláció. 99,9999999999%-ban biztos vagyok benne, hogy a tanára nem hívta őt Exódiusznak. De lelke rajta, engem nem zavar. Ha neki ez felüdülés, szórakoztató, miért ne tegye.

A veszekedést én sem értem. Sok kérdező eleve beírja a kérdésbe, hogy szkeptikusok ne írjanak. De hát ez a webhely nem az ő tulajdona, nem ő diktál. Persze, az sem jó, ha bármilyen – a hivatalos tudományon kívüli – dologra a hülye vagy és hasonló válasz érkezik. De a hasonló visszavágást sem tudom elfogadni.

Vannak itt nyilvánvaló provokátorok. Egyes kérdésekből kitűnik, hogy a feltevője viccnek, ugratásnak szánta. Ezzel nincs baj, mert értelmes ember ennek megfelelően is kezeli. Csak nem mindenki értelmes, vagy nem mindenki érti a tréfát.

Mások pedig elég ügyesek ahhoz, hogy elsőre komolynak tűnjön a kérdés, csak menet közben ébred rá az ember, hogy lyukra futott.

Van egy csoport – érzésem szerint ők vannak a legtöbben – akik mélységesen buták, műveletlenek. Hihetetlen sok hülyeséget tudnak összehordani. Olyanokat, amely mind az elismert, hivatalos tudományon, mint a nem igazolt tanokon kívül esik, azzal is ellent mond. Szerintem ők a legfőbb okozói a villongásoknak.

És vannak, akik legalább valamiféle tájokozottságról tesznek tanúbizonyságot. Velük nincs semmi baj, s ők sem csatáznak más nézeten lévőkkel.

Ilyen pl. a távol-keleti tudományokkal kapcsolatos kérdések. Sok közülük nem illik bele a tudományosnak mondott világképbe, de mégis működni látszik. Pl. ilyen a Feng-shui. Nem ismerem a rovatot, de úgy hiszem, ott lehet a legkevesebb szájkarate.

2012. okt. 20. 10:02
 32/32 anonim ***** válasza:
Légy szíves jósóld meg a December 21-ei Reptoid invázió kimenetelét. Mi lesz aznap ?
2012. okt. 20. 17:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!