Mi ez a sok hitetlenkedés és ócsárlás a jósokkal kapcsolatban?
Sziasztok, Exódiusz vagyok, jós. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a fórumot, állítása szerint itt bátran lehet kérdezősködni ezotéria témakörben, azonban én nem ezt látom. Feltettem egy normális, témához kapcsolódó kérdést és egy normális választ sem kaptam. Ez után megnéztem a többi kérdést és a rá adott válaszokat és meglepődtem. Meglepődtem azon, hogy itt, az ezotéria kategóriában is elítélnek mindenkit, aki hisz a felsőbb tanokban. Ezt én felháborítónak tartom, hogy még a saját kategóriájában sem lehet normálisan beszélni az ezotériáról, egyszerűen érthetetlen, az eszem megáll. Ezt én megelégeltem. Bár rendesen dolgozok jósként és ezért fizetnek is nekem, de itt én kivételt teszek és jósolok az ittlévő embereknek csak azért, hogy végre meglássák, hogy ez egyáltalán nem hülyeség és hagyják az embereket nyugodtan beszélni erről.
Aki bizonyításra vágyik, az küldje el nekem a keresztnevét, a születési dátumát és a szeme színét és én ezek alapján visszaküldöm üzenetben a jóslatot. Ez alapján meglátjátok, hogy ez nem hülyeség, hanem igenis valós és remélem nyugodtan hagyjátok az ebben a témában érdekelt embereket beszélgetni.
Én már kipróbáltam és semmit nem tudtak megjósolni!
Csak érdekesség képpen.Menyire előre jósolnál?(mondjuk 1nap)Mi van ha nem sikerül?
6. Írd meg privátban a keresztneved, a születési dátumod és a szemed színét és szívesen megjósolom.
7. Sajnos pedig kell, mert addig nem tudnak nyugodtan beszélgetni az ittlévő emberek ezekről a témákról.
Szia!
Honnan fogjuk megtudni, hogy jó a jóslat, mi legyen a bizonyíték?
Én most küldtem el az adatokat! Ha mára jósol még ma,ha holnapra akkor holnap!
Elöre nem olvasom el csak utólag, így a bevonzàs kizárva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!