Safir2 kérdése:
Ezt hogy csinálják szerintetek ezt a fajta jóslást?
Figyelt kérdés
Online jósoltatnak emberek live videóban mindig mindenki vissza igazolja hogy igaz amit mond vagy amit lát érzékel mert hogy én jósoltattam vele és akkora hülyeséget mondott hogy az nem igaz nem értem miért igazolják vissza kivétel nélkül hogy nekik minden igaz amit mond erre adjatok választ köszitegnapelőtt 23:24
1/4 anonim válasza:
Kivel jósoltattál?
Egyébként úgy, hogy valóban elhiszik. Az emberek általában hiszékenyek
2/4 A kérdező kommentje:
Tiktok tisztánlátó nőnél christin
tegnap 06:37
3/4 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle egyszer valódi fiókból és máskor kamu fiókból kamu nevekkel és ugyan úgy össze rakott sztorikat mindkettőnél hogy érzi látja kártyát is vetett és egy szép sztorit adott elő a kamj fiókomnál is
tegnap 06:39
4/4 A kérdező kommentje:
Azt azért elmondom hogy azért érdekel ennyire mert nekem az igazi fiókomnál nagyon rosszat jósolt
tegnap 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!