Mit csináljak hogy ne gyötörjenek ilyen fajta rémálmok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A lényeg annyi hogy szoktam néha horrorokat nézni és már vagy 3-4 hónapja megnéztem a Hívatlanok című filmet és azóta rémálmaim vannak. Többek között mindig azzal a szőke lánnyal álmodom, akik látták a filmet tudják kiről van szó. Annyira idegesít. Semelyik horror film nem volt rám ennyire hatással mint ez. Több hetek kellettek ahhoz hogy ne féljek annak ellenére hogy nem egyedül vagyok itthon. Ezt már szerencsére sikerült legyőznöm és egyedül is képes vagyok már itthon lenni, de a rémálmok továbbra sem múlnak el. Folyamatosan azt álmodom ami a filmben játszódik csak annyi különbséggel hogy én szerepelek benne egyedül mint terrorizált alany és persze mindez este játszódik. Már nagyon idegesít, amikor hirtelen felriadok akkor remeg az egész testem és kell 5 perc mire megnyugszom de ez így nem mehet tovább! Veletek is volt ilyen? Tudnátok légyszíves ötleteket adni? Köszönöm ha végigolvastad és ha még válaszolsz is akkor tényleg király vagy.2021. febr. 3. 12:59
1/6 anonim válasza:
Már bocsi, de hány éves vagy, hogy ilyen hatással vannak rád a horrofilmek?
2/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2021. febr. 3. 13:21
4/6 anonim válasza:
Nézz valami más filmet, ami nem horror, de hatással van rád!
5/6 anonim válasza:
Néz valami vígjátékot vagy egy sorozatot. Sorozatból, olyasmit aminek semmi köze a horrorhoz. (ezek engem mindig megnyugtatnak horror után)
6/6 anonim válasza:
Esetleg ha létezik olyan film, ami nem horror (romantikus, vígjáték...) és az a színész játszik benne, aki a szőke lányt alakította, segíthet megszabadulni a hozzá társított képtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!