Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a fajta álom?

Mit jelenthet ez a fajta álom?

Figyelt kérdés
Már másodjára álmodom (nem ugyanúgy, de ugyanaz a lényeg), hogy szakítok a barátommal, mert beleszerettem a legjobb barátjába és miatta elhagyom. A valóságban persze eszem ágában sem lenne megcsalni a páromat,hiszen nagyon szeretem, bár tény, hogy mostanság nem megy túl jól a kapcsolatunk, de más okokból kifolyólag. De akkor miért álmodom ezt már több alkalommal és...miért tölt el jó érzéssel? :oo

2014. nov. 5. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Tetszik neked a másik fiú? ki a jobb pasi?

Ha kikezdene veled titokban, mit tennél?

Miért nem megy jól a kapcsolatotok, ha szeretitek egymást?

2014. nov. 5. 22:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Nagyon jó barátom a másik fiú, és mind2en jó pasik, nem erről van szó..

Nem tudom elképzelni, hogy kikezdene velem, egyikünk sem olyan, meg én tényleg szeretem a barátom, ebbe még belegondolni is nehéz.. mert egyből elvetem. De ha mégis... hát elküldeném.

2014. nov. 5. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi miatt veszekedtek? Nem volna jobb nélküle?
2014. nov. 5. 22:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Most mindkettőnk élete válságos, ez kihat a kapcsolatunkra is, de megoldódóban van az ügy, így, bár még régebben elgondolkoztam, de mindenképp együtt maradunk.
2014. nov. 5. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy jó érzés tölt el?

Milyen az a jó érzés?

A barátodra nem is gondolsz közben?

2014. nov. 5. 22:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az álom közben élvezem és mikor felébredek, boldogan kelek. Aztán ráeszmélek, hogy miről is álmodtam valójában és szörnyű bűntudat és szégyen áraszt el. És ébredés után egyből a barátom a gondolatom
2014. nov. 5. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Igazából jól is néz ki a másik fiú, barátod is, tehát a párod is lehetne.

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod miatta.

A való világ számít és nem az álmok világa. Te nem csaltad meg így a párod és nem is fogod, ha nem akarod.

Semmit nem jelent az álmod. Mindenkinek jól esik, ha szeretik.

Álomban pedig mindent szabad. Olyan elemez az emberi elme nem csak pihen. Ha valamit gondolsz akármilyen durva, attól még nem fog megtörtnni, amíg nem csinálod meg.

Kísértésként felfoghatod, de bűnként semmiképpen.

Tehát semmit nem jelent. A lényeg, hogy ne félj az álomtól. Ha tudod, hogy szereted a párod, ez a legfontosabb. Menj és teperd le a száddal :P

2014. nov. 5. 23:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :) Kicsit megnyugodtam :D
2014. nov. 5. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
2014. nov. 5. 23:08
 10/10 A kérdező kommentje:
De szeretem ezt a számot ^^
2014. nov. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!