Mit jelent az ilyen fajta visszatérő álom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám,hogy egy ideje elkezdtem elszórtan álmodni a helyi régi temetőről,ami még annyira nem zavart és fel sem tűnt annyira,mert néha ha arrafelé megyek,mindig elmegyek a kapuja előtt.De pár napja már folyamatosan a temetőről álmodok. De 3 szakasza van az álomnak. Az egyik a temetőben van,félelem érzetem van olyankor,meg a többi ilyen érzés. Utána apámmal és a családommal álmodok. -itt ijedtem meg,mert apám halálos beteg,ebben a hónapban műtik 28.-án.- És miután ezek az álmok véget érnek,jön a 3. Amikor a szerelmemmel álmodok,olyankor persze boldogabb vagyok,és tőle nem annyira félek,mint egy családtag felé érzett halálfélelemtől :D. De a lényeg,hogy ez a visszatérő temető álom nagyon aggaszt,ha napközben lepihenek egy kicsit,akkor is a temetőről álmodok. Eddig nem hittem ilyesmi jelzésekben,mint például a "halálmadár" de 2-3 napja hallom azt a madarat,és nagyon idegesít és egyben megrémiszt. Mi lehet ez? Mit jelent ez? Válaszokat előre is köszönöm!2014. aug. 24. 20:53
2/5 A kérdező kommentje:
Ha ezt nekem szántad,barátom,megsúgom,fiú vagyok.
Másrészt tükrözi az értelmi szintedet,szóval inkább takarodj innen,
2014. aug. 26. 12:50
3/5 anonim válasza:
miért kéne minden kics*szett álomba belemagyarázni valamit?
"mert néha ha arrafelé megyek,mindig elmegyek a kapuja előtt" itt a válasz. Sokat mész arrafelé, ezért megjelenik álmodba, és hozzáképzelsz dolgokat, esetekben ilyen rossz dolgokat a családdal kapcsolatban, ami normális mivel félted a szeretteidet. Ez olyasmi, mint a hallucináció: csak képzelegsz, nem jelent semmit.
4/5 anonim válasza:
sikeres volt a műtét?
inkább addíg mást nem is írok
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a kérdést.
Azóta nagyjából már rendben van. Ugye a szívével műtötték, de megtudták menteni szerencsére.
2018. szept. 6. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!