Ki miért választotta azt a fajtát amit vett, és mi alapján választotta ki azt a kölyköt az alomból, akit hazavitt? És mi a kutyusotok neve?
Nekem bullmacim van. 15 éves lehettem, amikor megláttam egyet az utcán, szerelem volt első látásra küldősre. Odamentem hozzájuk, megkérdeztem milyen fajta, beszélgettem velük. Majd elmentem egy kiállításra is, ahol többet is megnéztem és tenyésztőkkel is beszélgettem. Közben utánaolvastam a fajtának is részletesen. Mind külső, mind belső tulajdonságai maximálisan megfeleltek. Majd 15 évig jegeltem a dolgot, csak áradoztam utánuk, kutyám addig sem volt, de tudtam, ha valaha lesz, akkor bullmasztiffom lesz.
A tenyésztő előhívta a kiskutyákat, amikor odaértünk, gyakorlatilag ő volt az első, akit magamhoz öleltem. Azt sem tudtam, h szuka vagy kan, csak öleltem és nézegettem, tudtam, h őt akarom :) Így utólag visszagondolva nagy mákunk volt, mert első kutyának kiválaszthattam volna egy domináns kutyát is, akivel valszeg vért izzadtam volna, de szerencsére nem így lett. Joeynak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!