Miért ezeket a helyeket választotta a macskám alváshoz?
A macskám helyei, amiket alvásra használ:
- egy lépcsőfok
- egy szék
- másik szék puha párnával
- egy kis asztalka, amikor a másik macs épp nem ott tanyázik
- másik kisasztalka
- egy sarok
- az ágyam nélkülem
- az ágyam, miközben benne alszom
- én miközben alszom
- a lábam mellett/alatt miközben gépezek
- az ablakom
- a fotelom
- az alkarom, miközben gépezek
- az íróasztal, amikor ott ülök
És gyakran őrt ül az ajtóm előtt
Nekem volt olyan macskám aki egy üres virágcserépben szeretett aludni.Mivel csak feleakkora volt mint maga a macska úgy nézett ki mint egy szőrös muffin.Nagyon kényelmetlennk tűnt de imádta,főleg ha rásütött a nap.Szerintem ha a macskádat kérdeznéd meg miért pont ott alszik ő sem tudná megmondani! :)
Mondjuk az ágyad és a fotelod biztos jó puha ...
Nálam:
- fűtőtest
- fotel
- ágy (velem, vagy nélkülem)
- ablakpárkány
- és szekrény, mivel ki tudja nyitni a fiókot a kis galád. Azon a 2 cm-es résen, ami a fiók háta és a szekrény háta mögött van, meg felmászik a szekrény felsőbb polcaira, ahol az ágyneműket tartom. Oda szokta beásni magát.
Mert kényelmesnek találja.
Nálam az egyik cicám, Kizárólag a francia ágy! Bebújik a takaró alá és kinyomja a fejét a párnánál és úgí fekszik ott... Meg kinyitja az ajtót és ha úgy gondolja éjzaka felmegy az emeletre és bebújik én meg arra ébredek , hogy valami nagyon szőrös körülöttem.
Ez a cica 1 éves
A kicsi aki 4 hónapos annak meg minden doboz jöhet, fotel, forgós szék,ágy, székek, padló, a kályha teteje
Ez ízléstől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!