Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mi ez a sok hitetlenkedés és...

Mi ez a sok hitetlenkedés és ócsárlás a jósokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Exódiusz vagyok, jós. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a fórumot, állítása szerint itt bátran lehet kérdezősködni ezotéria témakörben, azonban én nem ezt látom. Feltettem egy normális, témához kapcsolódó kérdést és egy normális választ sem kaptam. Ez után megnéztem a többi kérdést és a rá adott válaszokat és meglepődtem. Meglepődtem azon, hogy itt, az ezotéria kategóriában is elítélnek mindenkit, aki hisz a felsőbb tanokban. Ezt én felháborítónak tartom, hogy még a saját kategóriájában sem lehet normálisan beszélni az ezotériáról, egyszerűen érthetetlen, az eszem megáll. Ezt én megelégeltem. Bár rendesen dolgozok jósként és ezért fizetnek is nekem, de itt én kivételt teszek és jósolok az ittlévő embereknek csak azért, hogy végre meglássák, hogy ez egyáltalán nem hülyeség és hagyják az embereket nyugodtan beszélni erről.

Aki bizonyításra vágyik, az küldje el nekem a keresztnevét, a születési dátumát és a szeme színét és én ezek alapján visszaküldöm üzenetben a jóslatot. Ez alapján meglátjátok, hogy ez nem hülyeség, hanem igenis valós és remélem nyugodtan hagyjátok az ebben a témában érdekelt embereket beszélgetni.

2012. okt. 19. 22:23
1 2 3 4
 21/32 Malats ***** válasza:
Xd. Ne haragudj, de ilyen ''joslatot'' minden feledik emberröl el lehet mondani. Nem volt meggyözö.
2012. okt. 19. 23:51
 22/32 anonim válasza:
Na de ha már jós vagy, akkor előre kellett volna látnod, hogy "itt, az ezotéria kategóriában is elítélnek mindenkit, aki hisz a felsőbb tanokban", nem? Hogy-hogy meglepődtél?
2012. okt. 19. 23:52
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinni, de már holnap megfogod látni, hogy igaz.
2012. okt. 19. 23:53
 24/32 A kérdező kommentje:
23. A jós nem az egész jövőt látja, csak belelát a jövőbe, annak is a több útja közül csak egybe vagy kettőbe.
2012. okt. 19. 23:54
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Nekem bejött amit mondott. Fene se gondolta volna, de:

-elrepültem a szíriuszra egy guargumi űrhajón

-rektálisan közösültem egy reptoid lánnyal

-végignéztem, ahogy a fenil-alaninok legyőzik rájcserieket

-nőtt a körmöm

2012. okt. 19. 23:56
 26/32 Malats ***** válasza:
Most komolyan, kinek ne férközne az agyába naponta legalább 1 fülbemászo dallam? masik: kinek nincs 'zár' az életében manapság? ilyen szinten, ilyen általánosságban én is tudok josolni. Ez semmire nem bizonyitek. ha egy konkrét !szemèlyes! dolgot megjosolsz akkor hiszek neked. Te akartal annyira demonstralni. Ilyen joslatokér az ezotv.-t is be tudom kapcsolni.
2012. okt. 20. 00:05
 27/32 anonim ***** válasza:
KEdves kerdezo, milyen felso tanokba? Nem biztos, hogy szinezni kellene ezt, hiszen vannak fizikai torvenyek, es szellemi torvenyek, s ezeknek van egy tisztasaga, amit tiszteletben kell tartani, pl. tiltott a joslas a szellemi torvenyek szerint! TE nem felsz a sajat jovodtol, hogy a tiltas ellenere ezt hasznalod, hiszen nem tudhatod a jovojet senkinek, de ha valoban lenne ilyen tehetseged, tudasod, azt nem hirdetned, s nem arulnad penzert, mivel tisztaban lennel a buntetessel is, ami ezert jar. NEm befolyasolhatjuk a masik lelket pl.
2012. okt. 20. 01:03
 28/32 anonim ***** válasza:

"Gondolom a mai napos jóslatot úgy értetted, hogy még ma, azaz körülbelül 1 órán belül be fog következni, szóval így is jósolok.

Az internetet fogod böngészi és valami számodra nagyon érdekeset fogsz találni, ami annyira megragadja a fantáziád, hogy nem csak ma, de lefekvéskor és még másnap is azon fogsz gondolkodni és azzal fogsz foglalkozni.

Természetesen semmissé teheted a jóslatot azzal, hogy kikapcsolod a gépet vagy nem internetezel, de ezzel csak annyit érsz el, hogy később találkozol ezzel a dologgal, mivel nagyban megfogja határozni a későbbi éveidet."

Nekem ez jósolta nem vált be,bár neteztem, de nem sokat és azt is csak itt,nem találtam semmi érdekeset.22:53-kor jött a jóslat,én 23:26-kor feküdtem lealudni.A jóslat egyébként nagyon általános,hiszen tudhatta,hogy netezek,ezt másis megmondta volna,aztán pedig szinte mindig futhatsz érdekes dolgokba a neten,csak hát elég pech,hogy én elég álmos voltam már.Ezzel nem tettem semmisé a jóslatot mert csak utólag olvastam.

2012. okt. 20. 05:09
 29/32 A kérdező kommentje:
Látom, hogy a jóslat második felét direkt nem másoltad be, hogy engem rossz színben tüntess fel. Tényleg romlott ez a világ.
2012. okt. 20. 08:45
 30/32 anonim ***** válasza:
A teljeset bemásoltam!
2012. okt. 20. 09:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!