Safir2 kérdése:
TikTok jóslás? A ti véleményetek róla? Tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Nagyon divat mostanában a TikTok-on jósoltatni! Van aki kártya által jósol és van aki azt mondja magáról, hogy tisztán látó! Kipróbáltam a tisztán látó jósnőnél, hogy mit tud. Az eredeti fiókomból jósoltattam vele az egészségemmel kapcsolatban semmi nem volt igaz! Kamu fiókomból jósoltattam vele egy teljesen más névvel és képpel a kérdésem az volt, hogy “anyunak a műttétje, hogy fog sikerülni?” (természetesen anyám hál istennek makk egészséges) és végülis felvázolta az egészet, hogy minden rendben lesz a műttéttel nem kizárt, hogy vissza tolják még egyszer, de ha segítségre van szükségem keressem fel privátban! Na szóval ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember jósoltat ki unalomból, ki kétségbe esésében, de szerintem jobb, ha átgondoljátok kétszer is, hogy mit tesztek, mert valószínűsítem, hogy aki például a párkapcsolatáról kérdezett és esetleg olyan kedve volt és azt mondta, hogy “megcsal”, “hazudik”,”mágiát tesz a harmadik fél a párodra” és társai azoknál az embereknél konkrétan olyan veszekedést okozott, hogy a nagy semmiért szét is mentek/elváltak. Ezek az emberek mit képzelnek magukról? Rengeteg pénzt lehúznak az emberről és valóban az alapján jósolnak amire többször is vissza kérdez! Ha valóban tisztán látó a hölgyemény, akkor például a kamu fiókomból írt kérdésemre nem válaszolt volna konkrétan semmit. Mond valamit, majd vissza írják az ellenkezőjét és akkor azt mondja, hát majd akkor úgy lesz, ha nem most, akkor majd máskor! Hihetetlen… na csak egy kicsit most kiakadam ezen, ezért készült ez a kérdés. Szerintem holnaptól én is jósolok, majd az embereknek egy kis plusz pénzért, aztán az életük meg tönkre megy kb. ez ilyen! 😂 Kifelejtettem a sztoriból, hogy a kamu fiókomból azt a kérdést is feltettem, hogy az igazából nem létező fiúval hogyan alakul a kapcsolatom? amire a válasz az volt, hogy nagyon jól fog alakulhat kapcsolatom vele és komolyan akar, de van egy harmadik fél, aki vissza húzza őt, de a kapcsolatunk jó lesz. Na szóval így hidjetek ezeknek az embereknek! A pénzt szedi ki belőletek és ha esetleg valakinél betalált az szimpla véletlen műve lehetett ugyanis a kérdező kérdéséből már lelehet szűrni, hogy mégis mit szeretne hallani vagy mi lehet a probléma kb. aztán, ha úgy van rákérdez valamit és utána pedig az alapján válaszol! Mindenkit óvva intek tőlük 15-30 éves tapasztalatokról beszélnek ezek a jósok, de igazi tudás nincs mögötte!tegnap 02:52
2/3 anonim válasza:
Kamu
Mint ahogy a tv-be is mindig csak a jot mondják
Nem is tudom miert nem buntetik meg ezeket
3/3 A kérdező kommentje:
1/2 Igazán nincsen mit Géza köszönöm a figyelmedet! 😂
2/2 Nagyon nagy kamu az egész és sajnálom azokat az embereket, akik ezek szerint alakítják az életüket és rettegésben tartja őket, ha éppen rosszat jósolnak nekik! Nem is értem, hogy hihetik azt, hogy kép alapján, de sokaknak még az sincs kint és név alapján elmondanak mindent róluk!
tegnap 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!