Baba Vanga híres jósnő idei 2025-ös jövendöléséről mit gondolsz?
1️⃣Baba Vanga jóslata szerint jövőre az emberiség létszáma jelentősen csökkenhet (1) egy európai háború következtében. Nem nehéz kitalálni, hogy sokak szerint az orosz-ukrán háborúra gondolhatott. És bár ezidáig is sokan haltak meg a 2022 óta tartó harcokban, vérfagyasztó belegondolni abba, hogy esetleg nem ez az a „jelentős csökkenés”, amire a bolgár asszony utalt.
2️⃣Természetesen beszélt olyan természeti katasztrófákról (2) is, amik majd a Földet pusztítják 2025-ben (nem volt még olyan év, hogy ne lett volna rengeteg tűzvész, árvíz és földrengés, ezzel tehát sokat nem kockáztatott).
-Los Angelesi tűzvész. Lehet a Maiuit ami nem idén volt idénre látta. Volt tornádó is a választások előtt az USÁ-ban és igen hatalmas
3️⃣Ugy érezte a próféciáiban, hogy jövőre már valamilyen módon kapcsolatba lépünk egy idegen civilizációval (3) is. Egyesek szerint ez egy sportrendezvény során fog bekövetkezni, míg mások úgy vélik, sokkal nagyobb jelentőségű esemény része lesz.
-New Yersei UFO invázió, Orbok, Ophaminok jelenléte. Bizarr köd ami megbetegíti az emberek
4️⃣Egészen konkrét jóslatot is tett. A Forma-1-et ugyanis szerinte Lewis Hamilton nyeri majd (4), aki így megelőzi Michael Schumachert és nyolc bajnoki címével ő lesz a valaha volt legsikeresebb F1-es versenyző.
-Azért egészen elképesztő, hogy olyan F-1 pilóták karrierjébe is belelátott, akik ma élnek. Megdöbbentő nemde !?
*
Ami még döbbenetesebb hogy hajszálra ugyanazt látta, mint a Nagy Nsortadamusz!
Itt vannak még ínyencségek [link]
Hát ezeket mondjuk én is bármikor megmondtam volna, pedig nem vagyok jós :D
Nem kell hozzá más, csak nézni a Forma-1et meg mondjuk valami heti összefoglalót egy biztonságpolitikai szakértővel.
A természeti katasztrófk meg.. anbumm, mint írtad, ez kb mindig van.
UFOKok meg már vagy nyolcszor kontaktáltak minket csak tegnap, invázió is volt vagy 2 éve májusban....
Elképesztő tényleg:
"Másrészről viszont hozzá közel álló forrásokra alapozva bolgár írások azt állítják, soha nem mondott semmit a Kurszkról, a harmadik világháborúról, pedig az interneten sokfelé találhatóak ilyen állítások.
Szerintük a Vanga köré szőtt mítoszok egyszerűen nem igazak. Bemutattak olyan bizonyítékokat is, melyek szerint Baba Vanga biztos nem mondott olyan próféciákat, mint amilyeneket ma neki tulajdonítanak.
Sokkal inkább az emberek „hamis próféciákat” adnak a szájába, és mivel egyetlen jóslatát sem írta le, így nehéz bizonyítani az állítások ellenkezőjét."
Hmmmm....
A3-asróo nekem a párizsi olimpia záróelőadása jutott eszembe, ahol leeresztettek egy aranycsillámos poloskát (ufó???) aki felhuzta az 5 karikát a munkásai segítségével akk szinten úgy néztek ki mint az ufók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!