Miért álmodom meg 1-2 híres ember halálát, ha azok olyan emberek, akikre SOSE gondolok, nem néztem soha a filmjeiket, nem a zsánereim?
Tehát semmi érdeklődés kapocs köztünk nincs!
Eddig csak közeli hozzátartozó baját álmodtam meg
Alain delonnal a tudatalattim sem foglalkozott, megis megalmodtam a halálát
A sajtó se írt róla évek óta
Nem a zsanerem
Nem neztem a filmjeit
Én terrortámadásokat álmodtam meg a világ különböző pontjain. Akkor is, amikor a kisbabámmal annyira el voltam foglalva, hogy nem követtem a híreket, nem volt még okostelefonom.
Az ujrajnai háborút megelőző években repülőgéptámadásokkal, háborúval, katonákkal visszatérő álmaim voltak.
Én ezt csak akkor hinném el neked, ha azelőtt írtad volna ki, hogy Alain Delon meghalt, és a hír megjelent a sajtóban. Utólag bárki mondhat bármit.
Legközelebb, ha híres ember halalát megálmodod, írd ki ide, de gyorsan, mielőtt megjelenik a sajtóban.
Én nem akarlak meggyőzni semmiről nem ismerlek, és nem is akarlak megismerni és semmi nyernivalóm ebből mert anonim vagyok.
Ezt nyilván te is látod.
A halála előtt ennek az álomnak semmi értelme nem volt, csak a halála után kezdtem érteni és azért írtam ki kérdést utána.
Te azt hiszel amit akarsz!
Szerintem is így volt, hogy Alain Delon halála előtt az álomnak nem volt értelme. Konkrétan Alain Delon nem is szerepelt benne sehol. Miután olvastad a hírt, az elméd átírta, hogy ja igen, hát Alain Delon volt az, akit láttam álmomban, és megálmodtam a halálát. És most már teljesen elhiszed magadnak, hogy megálmodtad előre, pedig nem.
Meg az 5-ös válaszoló, ne vegyétek bántásnak, de ugyanúgy nem álmodott meg semmit. A terrorcselekmények meg háborúk állandóan jelen vannak, akkor is vannak információink róla, ha nem követjük a híreket. Az ukrajnai konfliktus 2014 óta tart, és azért nem egy akkora látnoki képesség repülőgéptámadással álmodni, mintha az még sosem történt volna meg a történelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!