Egy hatalmas börtönszerű épületben járok,egy kísérővel,(bent sötét,komor minden)Híres,elhunyt énekesek vannak a cellák mögött,amit beléptem,táncolok velük(1percet mindenkivel).Az Ő stílusukban,Van,ahol lassúzok,rock&roll,tango,stb.Mit jelent az álom?
Figyelt kérdés
aug. 8. 18:17
1/2 anonim válasza:
Lehet,hogy csak jó az alkalmazkodó-képességed,
De lehet, hogy arra figyelmeztet, hogy bármilyen is a környezeted, ne add föl önmagad.
2/2 A kérdező kommentje:
Túlságosan is..de ha kényszert szimatolok,vagy követelőzést,akkor lelépek.Csak a szerény,és szegény emberekhez alkalmazkodom igazán.Rettenetesen nehéz ember vagyok,soha nem adnám fel ÖnMagam.Ezekkel tisztában vagyok.Tegnapelőtt azt kértem:,,El akarom felejteni!”4éve gondolok egy emberre,pedig már az eszem nem akarja.Híresnek ,,híres”,a feliratkozói szerint,semmi extra amúgy.Ha ez számít valamit..utolsó tánc..de boldog voltam közben…ez így nem áll össze..
aug. 8. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!