Nekem volt egy ilyen álmom.Jensen Acklessel.Lányokat mentettünk ki egy raktár épületből miközben lőttek ránk.Aztán a lányok beültek Jensen(Dean-Odaát) kocsijába, ami olyan volt nagyjából mint a sorozatban, mi meg visszafordultunk és tüzelni kezdtünk.És a vége felé egy magas figura barna bőrkabátban felénk futott.És ennyi volt.
2018. jún. 29. 20:09
2/9 anonim válasza:
Nekem olyan álmom volt, nem tudom mennyire ismeritek, a Marco Asensioval... Az volt a lényeg, hogy odajött hozzám, és megölelt, és utána a barátnőimnek meg ott menőztem ezzel. Egyébként ő egy focista, és annyira életszerű volt, hogy megölelt, miután fölkeltem, olyan boldog voltam...
2018. jún. 29. 20:27
3/9 anonim válasza:
Én egYszer Fördős Zével szexeltem álmomban. 😂😂😂
2018. jún. 29. 21:29
4/9 anonim válasza:
Megan Fox- al, de nem mondom el, hogy mi történt.
2018. júl. 2. 22:26
5/9 anonim válasza:
Martina Stoessellel találkoztam titokban miután a koncerten felhívott a színpadra és egy duettet énekeltünk😍
Felkért hogy dolgozzak vele..❤
18/L
És te,kedves kérdező?
2018. júl. 15. 15:25
6/9 anonim válasza:
Ian Somerhalderrel:) Vele mentem el egy bálba
2018. aug. 2. 15:59
7/9 anonim válasza:
Hát ém tegnal azt hogy a macskám neve szaffj és van egy halott cicánk a zoé de most ő is itt volt és joey volt a neve ,ki volt nyitva a kapu ês a kuyák kifutottak ,én voltam dorothy és csak akkor juthattam vissza ha a suliban vgy itthon fura dolgkat szerzek,ez pl a falra maászó ananász,építettünk de a jutalom csoki egyikét a mesternek kellett adni
Ebbe uy vn hiresség hogy a niki riki diki dawn-ba
Joey Montagellie=
Ricardo Hurtado
Azért álmodthatok róla mert nagyon tetszik nekem💑
2019. aug. 28. 10:52
8/9 anonim válasza:
Róla álmodtam,megint
Lizzy greenr volt Viol
Joey meg Peti
És dawn vagyis viol leült a buszra peti és a tesói mellé és beleszeretett de ez hosszu.
H mint hosszu
2019. szept. 23. 21:33
9/9 anonim válasza:
Mos meg azt hogy joey énekel dawn felkiált de itt még risszba vannako hogy ricardo és összejönnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!