Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom meg 1-2 híres...

Miért álmodom meg 1-2 híres ember halálát, ha azok olyan emberek, akikre SOSE gondolok, nem néztem soha a filmjeiket, nem a zsánereim?

Figyelt kérdés

Tehát semmi érdeklődés kapocs köztünk nincs!

Eddig csak közeli hozzátartozó baját álmodtam meg

aug. 28. 17:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ja igen 10 es, téged akartalak ezzel impresszionálni, meggyőzni. Hát nagyon eszes vagy, mit mondjak. Ha ezzel akarnák kereskedni, nem anonim írnák kérdéseket.

Nezd, nem is a te válaszodra vártam, hanem valakire, aki hasonló képességekkel bír és megérti ezt jobban és meg tudom vele tárgyalni.

Nem veled óhajtok purpárlézni se meggyőzni se nem érdekel de ABSZOLÚTE nem, hogy te miről mit gondolsz. És többet rád nem is reagálok

aug. 31. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:
10-es, azt álmodtam, hogy rajzolok. Aztán szólt a kolléganőm, hogy meneküljek, mert jön a rettenetes ember. Akkor megláttam őt, ahogy lépdelt nagyon gyorsan lefelé egy lépcsőházban. Gépies volt és halálfélelmem volt, menekülni akartam. Következő kép egy állomás emberekkel, akkor kikanyarodik egy épület mögül egy fekete jármű, én is az állomáson állok, a járműnél felsikoltok, erre ébredek. Úgy rettegtem, majdnem felkeltettem a férjemet. Nem néztem akkoriban híreket. Az álmom után 3 órával lemészárolták a Charlie Hebdo karikaturistáit. Bizonyítani nem tudom. Én csak 4 nap múlva olvastam a merényletről, nem jutott eszembe rögtön az álmom, csak amikor azt olvastam, hogy először rossz emeletre mentek fel a fegyveresek, elém villant az alak, ahogy lépdel lefelé a lépcsőkön. És hogy rajzoltam. Akkor kezdtem agyalni, mikor álmodtam ezt. Mivel a férjem akkor volt éjszakai műszakban, vissza tudtam keresni pontosan melyik nap hajnala volt.
aug. 31. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!