Interneten ingyen jóslás?
Figyelt kérdés
nem akarok érte fizetni, de szeretném megtudni hogy mégis mire számítsak a jövőben.2010. dec. 30. 14:59
22/25 anonim válasza:
Kedves Zelda asszony!
Engem minden érdekelne a jövőmmel kapcsolatban (párkapcsolat, munkahely, egészség, család).
Egy kérdésre mindenképpen szeretnék választ kapni: Meddig fog élni az apám?
RH, 22, FI, Skorpió, igen, 17, igen, nem
Köszönöm előre is a segítségét!
23/25 anonim válasza:
Hülyeségnek tartom a netes jóslást. Igazából az egészben kételkedek. Az emberek el vannak keseredve, hogy nincs pénzük és nincs egy biztos család mögöttük és telefonálgatnak a tv-be, hogy mikor kapnak munkát és adjanak pénz áldást vagy nem tudom mi az. Hát tegyél érte barátom. Én most áldatom meg magamat éppen. A varázslat 3 és fél évig tart, de elég csekély az esély, hogy nem sikerül vele gyarapítani a vagyonomat. Az áldás neve főiskola. Tenni kell azért, hogy biztos anyagi háttere legyen az embernek. Elhatározás kérdése az egész. Tudnék számtalan példát mondani, hogy az ember elszántsággal mennyi mindent elért. Egy általános iskolás átlag feletti testsúllyal rendelkező lány, akit kinevettek céljai miatt (balettáncos akart lenni) most külföldön elismert táncos. Neki is adtak vajon enerdzsit a jósok? Senki nem hajlandó menni előre és normális jövőt teremteni magának csak nyavajog hogy nincs meg hogy segítsenek. Nem a jövővel kell foglalkozni, hanem a jelenben élni és nemcsak a szájukat jártatni. Mindenkinek mindenre megvan az esélye. Ez a kulcsmondat és sok jóstól hallottam ezt csak nagy feneket kerítve neki. Elnézést ha valakit megbántottam, ez az én véleményem.
24/25 anonim válasza:
Kedves Zelda asszony TL, 14, FV, oroszlán, nincs, még nem, igen, nem
a kérdésem összejönne egy kapcsolat, vagy esetleg a fiúval aki tetszik sikerülne-e közelebb kerülnöm vagy összejönnék-e vel vagy ha nem mit tegyek??
25/25 icso bogcy válasza:
kedves Zelda asszony, Icsó Boglárka vagyok 15 éves 2000 aug 3 még nem vesztettem el . oroszlán . azt szeretném kérdezni hogy alakítanának e velem kapcsolatot kedvenc énekeseim . Nótár Mary , Dankó Szilvi Monika Rigová- láttam élőbe őket koncerten . olyan kapcsolatra gondolok , hogy , barátság , barátnőség Mary olyan mint ha nővérem lenne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!