Pénzkeresés ingyen az interneten PTC oldalakkal?
Megfogalmazódott bennem a kérdés hogy megéri-e ezeket az oldalakat pénzkeresés céljából használni.Persze nem vagyonokat akarok keresni vele(és befektetés nélkül nem is lehet) de nem nagy munka, és a valódi munka mellett elmegy.
Felmerült bennem az is hogy miért ne ezért belevágtam.nemrég kezdtem el ezekkel a dolgokkal foglalkozni ezért kérném a segítségeteteket.Melyik PTC oldalt ajánljátok amelyik megbízható, gyorsan, jól és kis min.-el fizet.néhány amit kinéztem magamnak de ezen kívül jöhet más is:NeoBux, Bux4Cash, DonkeyMails, BigTimeBux, BuxifY. Jelenleg a HunBux oldalon vagyok regisztrálva.A segítségeket előre is köszönöm, és várom a válaszokat.
Jól írod: ingyen. Kb ennyiért is dolgozol...
Egy oldalból nem keresel semmit. Csinálsz 5-10 oldalt, az napi 3-4 óra klikkelgetés és várakozás. Fele megszűnik mielőtt a kifizetést elérnéd, mert életképtelen a hirdetéseknek ezen formája. Általában legalább 1000-1500 hirdetés kell a kifizetésig, ez 2-3 hónap. Átlag 10-20USD a kifzetés, tehát 10 oldallal, amiből 5 megszűnik keresel max 100USD=20000Ft-ot 3 hónap alatt. Szerintem nem egy életcél. Napi 3-4 órát értelmes dolgokra is el tudok b*szni.
Hát azért egy kicsit túlzol ugyanis én 6 oldalon vagyok de 45 percnél többet nem kell kattingassak hogy végezzek az egésszel.És bár nem keresek vele túl sokat de jobb mint a semmi azon kívül hogy itt majdnem "semmit" nem kell csináljak csak 20-30 mp-t kibírjak 1 reklámra ami nem sok.
Én már belevágtam ebbe a dologba és szerintem nem csalás ugyanis vannak olyan kamu oldalak amire elég ránézni és lehet tudni hogy csalás pl.:sixdollarclick.com .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!