Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzkeresés ingyen az internet...

Pénzkeresés ingyen az interneten PTC oldalakkal?

Figyelt kérdés

Megfogalmazódott bennem a kérdés hogy megéri-e ezeket az oldalakat pénzkeresés céljából használni.Persze nem vagyonokat akarok keresni vele(és befektetés nélkül nem is lehet) de nem nagy munka, és a valódi munka mellett elmegy.

Felmerült bennem az is hogy miért ne ezért belevágtam.nemrég kezdtem el ezekkel a dolgokkal foglalkozni ezért kérném a segítségeteteket.Melyik PTC oldalt ajánljátok amelyik megbízható, gyorsan, jól és kis min.-el fizet.néhány amit kinéztem magamnak de ezen kívül jöhet más is:NeoBux, Bux4Cash, DonkeyMails, BigTimeBux, BuxifY. Jelenleg a HunBux oldalon vagyok regisztrálva.A segítségeket előre is köszönöm, és várom a válaszokat.

2011. aug. 31. 22:37
1 2
 11/18 schma95 válasza:
Van egy módszer amit elég sok kis és nagy oldal is használ én most vágtam bele nem rég egész jól fizet ha érdekel küldj egy privátot és beszélhetünk :)
2012. júl. 4. 14:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked is írtam, miért nem válaszolsz?
2012. júl. 6. 17:36
 13/18 A kérdező kommentje:

[link]

PTC-MANIA nem megbízható.Egyéb oldal...

2012. aug. 27. 19:45
 14/18 1mh0t3p válasza:
Itt nézz körül: [link]
2012. nov. 5. 20:23
 15/18 anonim válasza:

Nézd meg ezt az oldalt

[link]

Ide kirakom a saját tapasztalataimat és az oldalakat ami nekem bevállt. Hátránya az,hogy angolul van,de meglehet érteni. Most jelenleg csak 2 lehetöseg van megosztva de dolgozok azon,hogy egyre több lehetöséget mutassak az embereknek. Sok szerencsét , és a legfontosabb,hogy sok pénzt keress.

2012. dec. 9. 11:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Kösz, átnézem.
2012. dec. 9. 21:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen hallottam a probuxról, de inkább a neobux-al foglalkozom inkább.
2014. ápr. 13. 01:32
 18/18 anonim válasza:

Sziasztok !

Kb 20 éve foglalkozom PTC oldalakkal.

Vigyázni kell, mert nagyon sok a csaló oldal ! Nyerni is lehet, és veszteni is lehet. Örülök, ha kiveszem, és bosszankodom, ha egyik- napról a másikra bezár, és elvesztem a keresetem. Sok oldalon voltam már, de amit évek óta ajánlani tudok, az HeedYou oldal. Az Admin maximális, a kifizetés nagyon rendben van. 1 dollártól kivehető. A Neobux is nagyon jó oldal, csak ott ha kikéred az első pénzed, utána mindig emelkedik a kikérés összege. Azt tudni kell, hogy az oldalak a kérdőívekkel nem nagyon kedveznek a magyaroknak, tehát csak a kattintásra, és szörfre hagyatkozhatsz. Én jelenleg januártól sok kérdőíves oldalt kidobtam, mert 4 év is kell, hogy megszerezd a kivehető 15 dollárt. Nagyon magasak az összegek, a kivételnél, ezért olyan oldalakat keresek, akik 1 dollártól fizetnek. A neten jelen pillanatban a legjobb oldal a Chequity. Itt kéthetente kitudok kérni 12 dollárt. Nagyon sok bónusz van, nem kezdő oldal, és az Adminok nagyon kedvesek. Ebben a 3 oldalban még soha nem csalódtam. Viszont van egy ettől is jobb oldal, ami videó nézéssel enged pénzt keresni. Ez új oldal, de van Chat az oldalon, és Admin folyamatos beszélgetésben van a tagokkal. Az ilyen oldalak nem szoktak csalók lenni. Elég jól fizet a videókért, és nem hosszúak, max 1 percesek. A legnagyobb cégek hirdetnek itt. Hosting oldalak. Szerencse oldalak,ahol fogadni lehet, és persze a TEMU. Ezt most kipróbálom, veszteni nem vesztek semmit. Ha valakit érdekel a videó nézős oldal privátban megadom a linket. Én azt vettem észre, hogy a kérdőívek oldalai hatalmas csalók. Sokszor kitöltöm a kérdőívet, és végén megköszönik, majd egyetlen pontot sem kapsz érte. Ezért léptem be erre a videós oldalra, mert itt nincs kérdőív, viszont az Admin a chaten azt írta, hogy fizetés mindennap, de sorrendbe halad az emberek között, ahogy kikérték. Szóval, nagyon kell vigyázni, ezt már tapasztalatból írom. Tavaly volt egy nagyon jó oldalam napi lottó, bónusz ads, st. Egy hét alatt ott is megkerestem az 1 dollárt. Ez nagyon jónak számít, a PTC-ék világában. Viszont Januárban törölték az oldalt, és új szerverre költözött egy formátumban. Na ez a formátum ez már nem jó, ugyanis az Admin nagyon rendes, de hiába az, ha túlzottan maga felé halik a keze. Mostanra az oldal eljutott oda, hogy a profilom törlését kértem, pedig az imádott oldalam volt. Viszont van egy kattintós oldalam, ami kimagaslóan jó, ha a pixepoints tv adna reklámot a magyaroknak / amit nem nagyon ad / ezzel az oldallal nagyon jól lehet keresni.Volt sok oldalam, de januártól váltottam. Aki belefog kérjen tanácsot, egy rutinos embertől, és soha ne fizessetek be oldalra, mert én már vesztettem így pénzt. Általában akkor zár be az oldal, ha kérdőív kitöltésből, és emberek meghívásából akciót hirdet, vagy a legfontosabb ha befizetést kér, és annak bizonyos %-ával többet ad vissza. Erre nagyon figyeljetek. Szóval, tudok ajánlani jó oldalt, amivel lehet is keresni, és nem csaló, mert hosszú évek óta ott vagyok. Ha valakit érdekel egy kis mellékes, napi egy óra szabadidővel, az írjon rám, és szívesen segítek, vagy adok tanácsot. Az én oldalaimról annyit emelnék ki, hogy mindet megéri csinálni., és elég jól lehet vele keresni. Ha érdekel valakit, akkor írjon. Ha tapasztalatlan vagy, akkor főleg írj. Olyan oldalt kerülj el, ami befizetést kér. Jó PTC-zést, és szép napot kívánok.

febr. 17. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!