Pénzkeresés ingyen az interneten PTC oldalakkal?
Megfogalmazódott bennem a kérdés hogy megéri-e ezeket az oldalakat pénzkeresés céljából használni.Persze nem vagyonokat akarok keresni vele(és befektetés nélkül nem is lehet) de nem nagy munka, és a valódi munka mellett elmegy.
Felmerült bennem az is hogy miért ne ezért belevágtam.nemrég kezdtem el ezekkel a dolgokkal foglalkozni ezért kérném a segítségeteteket.Melyik PTC oldalt ajánljátok amelyik megbízható, gyorsan, jól és kis min.-el fizet.néhány amit kinéztem magamnak de ezen kívül jöhet más is:NeoBux, Bux4Cash, DonkeyMails, BigTimeBux, BuxifY. Jelenleg a HunBux oldalon vagyok regisztrálva.A segítségeket előre is köszönöm, és várom a válaszokat.
Nézd meg ezt az oldalt
Ide kirakom a saját tapasztalataimat és az oldalakat ami nekem bevállt. Hátránya az,hogy angolul van,de meglehet érteni. Most jelenleg csak 2 lehetöseg van megosztva de dolgozok azon,hogy egyre több lehetöséget mutassak az embereknek. Sok szerencsét , és a legfontosabb,hogy sok pénzt keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!