Interneten ingyen jóslás?
Kedves Zsó!
A kártya egyértelműen azt mutatja, hogy a 2011es év nagyon kedvező lenne számodra a gyermekvállalásra. Ugyanakkor azt is, hogy óvatosnak kell lenned, és előbb győződj meg arról, hogy életed párja van-e melletted és csak akkor vágj bele. Még egyszer mondom , ez az év mindenképpen kedvező a számodra.
A boldog kiegyensúlyozott élet pedig mindenkinek elérhető. Csak rajtad áll, hogy megteremted e a feltételeket hozzá. A gyermekvállalás ezt nagyban befolyásolhatja pozitív irányban.
Üdv, Zelda asszony
Helló a kérdésre válaszolva:ne menj az ezo tévénél arra mert regizni kell és bannártyaszámot kérnek, tel számot.
én nem tenném!
Kedves Zsó!
Ilyen jellegű kérdéseket nem igazán szeretek a kártyára bízni. Rengeteg körülmény nem ismert, csak te ismered. Az ismereteim alapján, 2011 számodra egy szerencsés év, ezáltal a meglévő kapcsolatod is megmenthető, ha újba kezdesz az is jól sül el. Ugyan akkor körültekintőnek kell lenned, odafigyelni a részletekre, mert ha valami szerencsés időszakban van, hajlamos elfelejtkezni arról, hogy az nem tart örökké, és bármikor fordulhat a szerencse. Ha szereted a párod, nem jósként, hanem emberként javaslom azt, hogy egy esélyt mindenki megérdemel, különösen azok akiket szeretünk, beszéljetek meg mindent, mindent mondj el neki ami nyomaszt, és egy ilyen alapos beszélgetésből sok minden kiderülhet. Remélem jól döntesz :)
Zelda asszony
Zelda asszony
G.N.F. 20 G.M. nyilas nem 16 igen nem
Azt szeretném tudni, mikor születik meg a gyermekem, és boldog házas leszek-e és mikor?
Köszönöm, Frensyn
Kedves Frensyn!
A boldog házasságra és a családi életre mindenkinek van esélye, minden attól függ, hogy a sorsod azon részeit amik tőled is függenek hogyan és miként alakítod. A te esetedben a 2011-es év nem igazán kedvező, sok bizonytalan és veszélyes tényező van, sok olyan emberrel hozhat össze a sors, akik nem őszinték hozzád, és ki akarnak használni. Csak azokban az emberekben bízz meg akik már bizonyítottak neked. A legnagyobb eséllyel az innentől számított harmadik és negyedik évben találhatod meg azt akivel családot alapítasz és boldogan élhetsz, de még egyszer mondom, a sorsodnak ezen részét te is alakítod. Sok sikert!
Zelda asszony
Kedves Zelda Asszony! Én egészségemre lennék kíváncsi. Mit mond a kártya a 2011-es évre? LR, 24, PJ, kos, nem, 16, igen, nem
Előre is köszönöm!
Na hát akkor kedves asszonyom,erre mit ír,mert én is ebben a szakmában mozgok,csak magamnak nem szoktam.VAO,VOA,oroszlán,nincs,17fél,igen,nincs.
Kérdésem,milyen lesz a 2011 évem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!