Interneten ingyen jóslás?
jósolok én neked itt is ingyen
már úgyis régóta várok egy ilyen kihívásra.
írd ide légyszives a következő információkat
-neved kezdőbetűid,
-a korodat,
-anyukád kezdőbetűit,
-csillagjegyed
-van-e háziállatod igen/nem
-mikor vesztetted el a szüzességed
-van-e állandó állandó bejelentett lakcímed igen/nem
-van-e állandó munkahelyed igen/nem
végül pedig írd le, hogy mire vagy kíváncsi és kivetem neked. (ha a kristálygömböt preferálod inkább akkor azt is , de ezt külön kérem jelezni)
ingyenjósló, jósolj nekem:
RG,26,KE,ikrek,igen,21,igen,nem
Kérdés: Mikor kérik meg a kezem?
16:04
Sose fogják megkérni, mert ilyen naiv, buta pics@ vagy..
16:15
És hol marad a szabad akarat? Mit tehetnék, hogy jobb legyen az életem? Teljesen magamba roskadtam... :'-(
16:45
Elhinnéd, ha azt mondanám, hogy random adatokat adtam meg? :)
Kedves 16:04.
random adatokat megadása esetén természetesen a jóslatot sem kell magadra venned.
a kártya szerint egyértelműen 30 és 32 éves korod között fogsz házasságot kötni valakivel, a kristálygömb valamivel bizonytalanabb, de annyi biztos , hogy a mostantól számított harmadik párkapcsolatod lesz olyan komoly, hogy házasság lesz belőle.
Zelda asszony
van ! Sőt van usában egy híres jós aki ingyen is jósól.
EZT FIGYELD !
Még tavaly év közben volt akciós ingyen jóslás az USA-ben élő hosszú hajú néninél. Visszaírt, meg összevissza jósólt, hogy nagyon gazdag leszek augusztus 3-án. Hát nem így tőrtént :( Aztán azóta minden héten írogat levelet hogy 100 dollárokért vegyek tőle energiával feltőltött spirituális tárgyat, mert szerencsét hoz és így bevonzza az ember a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!