Honnan/hogyan lehet interneten keresztül ingyen és LEGÁLISAN magyar vagy angol nyelvű filmeket nézni vagy letölteni?
> A teljes szerzői jogtisztaság nagyon fontos!
Magyarországon onnan tölthetsz lefelé zenét-filmet, ahonnét akarsz.
Kifizetted a r*hadék "jogvédőknek" a jogdíjat az ÜRES winchesterre.
Csak a feltöltés-terjesztés illegális (pl. a torrent), a letöltés nem.
(Ez a szoftverekre nem vonatkozik, azokat letölteni is illegális.)
1.) Nem szántam viccnek, de köszönöm hogy biztosítottad ennek lehetőségét :)
Második válaszoló: ez valóban így van? Nem hallottam még róla, de jó lenne :)
Magyarországon még nem jutottak el erre az értelmi szintre a szerzők, és jogvédőik. A külföldi ilyen oldalakat meg tuti blokkolják IP alapján, hogy csak az adott országba lehessen használni.
Ha minden áron tömni akarod ezeknek a mohó pénzeszsákoknak a zsebét, vedd meg boltban vagy iratkozz be video TK -ba.
Bár ez esetben az ár 10% -a sem fog ténylegesen eljutni a szerzőkhöz.
A tv-ből, rádióból is bármikor felvehetsz bármilyen adást, filmet magadnak, ez nem ütközik törvénybe. Ha interneten találok egy (online)filmet és letöltöm, mi a különbség?
A közzététele a problémás, a tv legálisan sugároz. Az internetre illegálisan kerülnek. De nekem ezt ugye honnan kellene tudnom... :)
Hogy morogjak is:
Egyébként néha valóban dühítő, miért kérnek pénzt: átkosban forgatott filmeket a magyar emberek (állami) pénzéből készítették (a néphadsereg meg "ingyen" asszisztált), most meg van képük az Egri csillagokért, Egy magyar nábobért, stb. 1,5-2-3e Ft-ot kérni, mert valaki a zűrzavarban megszerezte a "jogot". Na majd hogyne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!