A taoizmusban a Yin (Női energia) miért számít sötét energiának?
50 nem !
a nő attól nő h XY kromoszómája van és pont...
az nem jelenet női státuszt ha tud szoptatni vagy szülni... manapság egyre több a terméketlen meddő nő (és mellesleg a férfi is )
szoptatni sem tud minden nő - és ez nem mell méret függő, sőt minél nagyobb annál kisebb a valószínűleg h tud majd, ahogy az extrém kicsi mellel rendelkező nőknek sincs sok esetben tejtermelése... (anatómia) sőt vannak nők aminek nincs méhe és petefészke - fejlődési rendellenesség, vagy alulfejlett esetleg hátrahajló...
szóval nő az akinek van XY kromoszómája - az h mellé kapott sajnos ezt azt attól még energetikailag nő
"szóval nő az akinek van XY kromoszómája - az h mellé kapott sajnos ezt azt attól még energetikailag nő"
Én magam is ezt mondtam:) Egyszerűen nem értettem meg,hogy mondjuk egy xy kromoszómás nő miért nem lehet ugyanúgy yin-női minőség mint bármely másik nő vagy egyáltalán miért kell nemekhez kötni ezeket a minőségeket? Egy férfi miért ne lehetne Yin minőség vagy egy nő yang? Miért "probléma" és miben nyilvánul meg a probléma? Az egészségben? Szerintem hülyeség....
Az, hogy egészségögyi ook miatt nem képes a nemzésre, holott minden szerve megvan hozzá, vagy legalább is megvolt, nővé teszi.
Spontán bekövetkezés például az, ha valaki fejlődési rendellenességgel születik. Nem úgy születik, ahogy kellene.
Ha már emberi fogalmaknál tartunk, akkor a tökéletes fogalma is az. A természet nem lehet tökéletes, mert az egy befejezett, végleges állapot lenne, amiből minden lehetséges hiba kiszelektálódott. A természet állandó változásban van, és nem mentes a zsákutcáktól sem. Ez így van rendjén, de attól még hogy rendjén van, nem tökéletes.
"Az, hogy egészségögyi ook miatt nem képes a nemzésre, holott minden szerve megvan hozzá, vagy legalább is megvolt, nővé teszi."
Rendben van ezt megértettem...de miért ilyen fontos hogy ki nő vagy férfi vagy akármi más amikor szellemi minőségekről van szó? A nemiség csak egy fizikai tulajdonság
Sztem hordják ki a gyerekeket a férfiak
Elvégre is ok az erősebb nem mégis a nőnek kell szülni, Fájdalmon keresztül menni, felvágatni a magát…
Van már hozza emoji is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!