Mi számít "jelnek"?
1
Abban mi a jel?
Vannak dolgok, ami nem véletlen, de az sem jel, mármint spirituális értelemben. Ami eleve paradoxon, mivel spirituális jelenségek sincsenek, azt csak emberek találják ki.
Például belenyúlok a konnektorba, az egy szinuszjel és nem véletlenül van ott, viszont nem misztikus. 50 Hz csak.
Én fixen hiszem hogy ezeket küldik nekünk
Saját életemből rengeteg példát tudnék hozni
Egyik nagyon morbid az volt, hogy amikor a legalján voltam az elmémnek, már a pszichotikus tüneteket határán és halálfélelmem is volt, amikor a megszokott utamon sétáltam haza, az egyik faágról belógott a járdára egy vékonyabb kötél ami pont úgy nézett ki mint amikor vki felakasztja magát…
Az hittem még aznap meghalok.
Azóta másképp látom a világot
De én más életében is látom a jeleket.
Pl ott van a most meghalt orosz lány, aki leesett a metró lejárónál.
Ami énekelt az azt jelenti, hogy utoljára, utoljára… na ez biztos véletlen, nem?
De akár online is kaphatsz jeleket.
Gondolsz vmi rosszra és azonnal arról bukkan fel egy videó egy alkalmazásban… én azt hiszem ezeket direkt irányítja számunkra vki, vmi…
Amikor azt mondogatod magadba hogy uram adj egy jelet es ad egy jelet az szamit jelnek
Persze ha felismered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!