Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi számít "jelnek"?

Mi számít "jelnek"?

Figyelt kérdés
Aminél azt, mondod, hogy nem véletlen, hanem "ez egy jel"?
okt. 7. 00:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Az amikor éveken, évtizedeken keresztul ugyanaz a szar ismtlodik
okt. 7. 06:30
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Bármi összefüggő amit tapasztalsz
okt. 7. 09:18
 3/26 A kérdező kommentje:

1

Abban mi a jel?

okt. 7. 14:03
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Az hgy ugyanaz ismetlodik
okt. 7. 14:13
 5/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Vannak dolgok, ami nem véletlen, de az sem jel, mármint spirituális értelemben. Ami eleve paradoxon, mivel spirituális jelenségek sincsenek, azt csak emberek találják ki.

Például belenyúlok a konnektorba, az egy szinuszjel és nem véletlenül van ott, viszont nem misztikus. 50 Hz csak.

okt. 7. 19:29
 6/26 Grimfox ***** válasza:
100%
Szigorúan véve jel az, amit aként értelmezel. Ami számodra jelentéssel bír, és valamire felhívja a figyelmed. Nagyon kontextusfüggő. Van aki egy furcsa alakú felhőt is jelként értelmez, ha a kontextus ezt lehetővé teszi.
okt. 7. 19:37
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Én fixen hiszem hogy ezeket küldik nekünk

Saját életemből rengeteg példát tudnék hozni

Egyik nagyon morbid az volt, hogy amikor a legalján voltam az elmémnek, már a pszichotikus tüneteket határán és halálfélelmem is volt, amikor a megszokott utamon sétáltam haza, az egyik faágról belógott a járdára egy vékonyabb kötél ami pont úgy nézett ki mint amikor vki felakasztja magát…

Az hittem még aznap meghalok.

Azóta másképp látom a világot

De én más életében is látom a jeleket.

Pl ott van a most meghalt orosz lány, aki leesett a metró lejárónál.

Ami énekelt az azt jelenti, hogy utoljára, utoljára… na ez biztos véletlen, nem?

De akár online is kaphatsz jeleket.

Gondolsz vmi rosszra és azonnal arról bukkan fel egy videó egy alkalmazásban… én azt hiszem ezeket direkt irányítja számunkra vki, vmi…

okt. 7. 19:48
 8/26 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Amit annak élsz meg
okt. 7. 23:17
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
7 rákerestem a hírekben hát ezt nem hiszem el hogy ott nem volt korlát. Ez hogy lehet? Mész az utcán a járdán és lépsz hopp 3 méterrel lejjebb vagy. Elképesztő.
okt. 8. 06:07
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor azt mondogatod magadba hogy uram adj egy jelet es ad egy jelet az szamit jelnek

Persze ha felismered

okt. 8. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!