Babonások! Rossz jelnek számít ha rendelek könyveket a terhességről hogy tudjak készülni rá?
Tervezzük a babát, ezért szeretnék terhességről szóló könyveket rendelni és az első baba naplóját. Mivel én külföldön élek ezért haza a húgomhoz rendelem és ők tudnák
nekem ki hozni húsvétkor.
A babonában lehet hinni vagy nem hinni, tök mindegy, nincs hatással az életedre!
Viszont a stressz annál inkább! Ha nagyon ráfeszülsz a babaprojektre, akkor előfordulhat, hogy nehezebben jön össze a stressz miatt. Úgyhogy én nem rendelnék előre semmit! Babaholmit azért nem, mert még azt sem tudod fiad vagy lányod lesz. A terhességről szóló szakirodalmat pedig elvből nem, mert nincs 2 egyforma terhesség és lehet, hogy olyan információkkal paráztat be, ami soha nem fog veled megtörténni.
A terhességről bőven eleget olvasgathatsz az interneten, ingyen.
Babanapló?! Mikor még csak terhes sem vagy?! Minek?????
Ez nem babona kérdése, szimplán hülyeség... most ha esetleg még hónapokig nem esel teherbe akkor szerinted arra lesz szükséged, hogy ilyen könyvek vegyenek körül?
Amúgy nem azon múlik a terhesség hogy mennyire leszel "szakértő" a témában a könyvekből.
Szerintem nem hulyeseg es most ezert lehet lepontoztok, de vallalom. Nyilvan mindenki tudja, hogy csak konyvekbol nem lehet felkeszulni mindenre, a valosag gyakran mas, de miert ne olvashatnal, ha ahhoz van kedved?
En banom, hogy a terhesseg elott nem olvastam eleget, mert brutalisan szar terhessegem volt, sokaig hanytam, utana allandoan migrenem volt, olvastam azert 2-3 konyvet, de ezeket is nehezen, egyszeruen olyan szar volt minden egyes napom a vegeig, hogy alig tudtam koncentralni barmire is!
Inkabb videokat neztem, amirol tudtam, arra jobban figyeltem.
Szerintem batran olvass, en biztatlak ra :)
Én nem rendelnék előre ilyen könyveket.
Ha nem is hiszel előre a babonákban, ha mégsem sikerül hamar a baba utólag úgyis magadat fogod hibáztatni hogy biztos azért, mert megrendelted a könyveket.
Ha direkt rendelsz könyveket, az hogy lenne már bárminek a "jele"? Szerinted aki terheskönyveket olvas, az mind elvetél meg beteg gyereket szül, vagy hogy gondoltad??
Ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!