Abban az esetben ha az ovulacios teszt tényleg képes kimutatni a terhességet akkor elég a bizonyossaghoz egy erősebb csík vagy úgy működik mint ovunak, hogy csak a controllcsikkal megegyező számít pozitívnak?
Nekem szépen erősödött az lh teszt mikor terhes voltam, de olyan is volt hogy az lh erős volt és a hcg nehatív és megjött.
Csinálj hcg t az a tuti.
Nem, az lh teszt nem hcg teszt, erre nem lehet használni.
Habár az enyém tök pozitív volt, nem tudtam, hogy terhes vagyok, azt hittem, ovu lesz.
Én pár nappal a nemvárt előtt használtam el hasonló módon kíváncsiságból az utolsó megmaradt ovutesztem, és bár nem volt pozitív, határozottan erősebb volt rajta a tesztcsík, mint az ovu utáni első negatív napon.
Aztán a nemvárt előtt 2 nappal meg olyan pozitív hcg tesztem lett, mint a huzat, az még ovutesztnél is pozitív lett volna, majdhogynem erősebb volt a tesztcsík, mint a kontroll :D
Én is csináltam kíváncsiságból Lh tesztet. Hát nekem full negatív volt, a hcg-ről meg leugrott a második csík🤷🏼♀️
Múlt hónapban viszont nagyon erős csíkom volt az Lh teszten mensi előtt 2 nappal, terhes is voltam csak kémiai lett.
Utalhat, de a legbiztosabb a hcg teszt 10-es érzékenységű predi vagy facelle a legmegbízhatóbb teszt szerintem😊
Szerintem teljesen egyénfüggő, de linkelek egy képet hàtha segítsèg valaki el aki erre téved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!