Ez jelnek számít?
Figyelt kérdés
Anyukám pulcsija a az én székem mellett lévő székre volt felakasztva. A pulcsi ujjai lógtak le. Amikor le akartam ülni, a pulcsi ujja a lábamon maradt és úgy ültem le. Odanéztem és olyan volt, mintha valaki fogná a lábamat. Ezt mire vélljem? Próbálom megfejteni, segítsetek!2013. szept. 15. 19:21
1/7 anonim válasza:
Megszállta az ördög a pulcsit, hívjatok papot, vagy égessétek el!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kértem szarkasztikus választ! Vagy ez komoly?
2013. szept. 16. 06:35
4/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen jelnek kellene lennie?
Puszta véletlen, mert úgy helyezkedtél, hogy a pulcsi ujja rád csúszott. Semmi több.
De ha jelnek akarod venni, ám legyen, nyilván célzás volt, hogy anyukád mindig melletted van, támogat téged, fordulj hozzá bizalommal ha valami nyomja a lelked.
5/7 anonim válasza:
De a pulcsival semmi baj! Szimplán csak te képzeled volt hogy valami fogja a lábad. Ennyi. Most van életedben először képzelőerőd? Vagy hogyhogy ilyet teszel fel? Képeld el az emberek éjszaka még cifrábbakat is szoktak képzelni. Azt pedig csak te tudod eldönteni hogy mi számít jelnek.
6/7 anonim válasza:
Igen ez jel. Annak a jele, hogy mindenben természet felettit keresed. Próbálj többet a valósággal, a hétköznapi realitással foglalkozni!
7/7 anonim válasza:
Ez egy jel, hogy vigyázz magadra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!