Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi számít "jelnek"?

Mi számít "jelnek"?

Figyelt kérdés
Aminél azt, mondod, hogy nem véletlen, hanem "ez egy jel"?
okt. 7. 00:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Testvered reszeg volt 😂🤣
okt. 8. 21:19
 22/26 anonim ***** válasza:

13as nekem irhatsz privátba..

Nekem is sok sorscsapàs volt az életemben..és jelek.

Hogy tudtam dolgokat előre megéreztem dolgokat előre..

Vagy amit olvastam hallottam beszélgetésekből ami megfogott néha reagàltam is rà pedig nem nekem szolt és igen megtörtént velem..

Nem làttam a màtrixot..de..

Meg láttam megmagyaràzhatatlan jelentégeket..

És sok véletlen egybeesés sorozata..mint egy làncreakcio mint akit vezetnek terelnek..és mikor ott tartottam akkor volt egy igeeen..

Pl.a sok szinkronicitàs és lett egy pasim jung nevű..és??aztàn dobta elém a net jung irta a szinkronicitàs könyvet stb.

De mindent ahhoz kötök mikor megismertem egy embert és ő zagyvàlt nekem a jelekről hogy nekem szolnak..azt hittem ő van minden mögött..

Aztàn volt hogy nem akartam làtni homokba dugtam a fejem..

Ha az ember nincs észnél ezekbe tuti meg lehet bolondulni..mert én pl.totàl biztos voltam benne hogy a mtàrsam àll a véletlenek mögött-de elvetettem mikor a lakàsba zàrt ajtoknàl is kaptam a megfelelő jeleket pl.egy idézet amit a robotporszivo söpört ki a hütő alol vhogy..mindog azokat kapom amilyen élethelyzetbe vagyok

..ott pl.azt hiàba van ezer baràtod ha neked az az egy hiànyzik..

Most házvàsàrlàs elött vagyok és sokminden miatt stresszelek hogy sikerül e..de kapom a jeleket ezzel kapcsolatban is..

Hallgatnom kell a megérzéseimre..

És hiànyzik az az egy..a tanàrom..

okt. 8. 23:00
 23/26 anonim ***** válasza:

És volt amit anno olvastam az az érzés az a hidegràzàs ami a talptol megy felfelé a fejem bubjàig..ha olyan zene volt vagy olyan dolog amivel "rezonàltam" pl.a platon barlangmetafora..hisz igy voltam hiàba mondanàm bàrkinek mit làttam ha ők nem làttàk..

Nézzétek meg fenn van neten!!

És régebben rezegtem arra keltem a testem rezgett és hangja volt-ma màr sejtem hogy csakra rezgés..Volt hogy sürűn de mostanàba semmi :(

Mostanàban nem àlmodok nem rezgek jelek is ritkábban vannak-nagyon tulhajtom magam benne vagyok az ördögi körben..2mhely plusz otthon helytàllni..sok stressz egyik helyről futni a màsikra..

Ujból szeretnék làtni..az embereket elnyomjàk hogy ne làssunk..belekényszeredünk ebbe a robot életformába :( még a net is néha megkérdezi tőlem robot vagy?(Biztos ez is jel 🤣😂)de sajnos igen a taposomalombol sokszor akkor szàllunk ki ha lebetegszünk..

Probàlok màr lazàbb lenni nem tulzàsba vinni a melot..

Az emberekből kiölik a szeretetet az empàtiát sokszor nemhogy a baràtokea a csalàdea nincs idő :(

Laknék én is ugy mint a tiktokon a raszta pàr tenerifén sátorban :) vagy legalàbbis kis nyugodt kunyhoban..talán a mostani pàrom is egy lecke aki full lelassult hogy én is lassitsak mert kivesz az élet ..

okt. 8. 23:10
 24/26 anonim ***** válasza:

14

Abban, amit a 13. hozzaszóló írt, egyáltalán nem volt agresszió.

Önmagában az, ha valakinek kritikai észrevétele van a hozzászólásaid tartalmával vagy hangvételével kapcsolatban, nem agresszió.

okt. 9. 11:51
 25/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

24. Olvasd szemellenző nélkül:

"...a kötekedő és direkt nagyon erőltetett materialista világnézeteddel."

Ez egy sértő és kötekedő megjegyzés, ami valaki képzeteiben így jön le, holott a valóságban én is csak egy hozzászóló vagyok, akinek más a véleménye, nézete.

De valaki azt kötekedésnek veszi, mert mondjuk nem képes tolerálni, hogy nem mindenki hisz a szellemekben vagy bármi hasonlóban, ami csak szöveg, tények és fizikai működési magyarázat nélkül. Ez már önmagában is abszurd.

Továbbá én számtalan esetben tapasztaltam, hogy csupán válaszoltam egy kérdésre a szabályzatnak megfelelően, amire belém kötöttek nagyon alacsony szintű személyeskedéssel. Konkrétan semmit nem is szólva a témához, csak engem sértegetve, ami minden fórumon szabálytalan és szankcionált.

Úgyhogy hagyjuk ezt, emiatt kár volt személyeskedni neked is, miközben a témához semmit nem tettél hozzá, csak offtopik irányba tereled azt, ami kártékony a fórumos etikett tekintetében.

----------------

20. Az én meglátásom egyértelmű, mindig abból kell kiindulni, hogy misztikus dolgok nincsenek, spirituális jelek sem lehetnek, ha spiritualizmus sincs, csak a középkorból visszamaradt hitvilág.

Véletlenek, látomások, bevetítések lehetnek. Mit értek a működési magyarázaton, hogy fizikailag nincsenek olyan erők, égi adatbázis, Mennyországi Processzor, ami vezérelne ilyen dolgokat, semmi nincs, fantáziák vannak csak.

okt. 9. 12:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"24. Olvasd szemellenző nélkül"

Neked is ezt tudom tanácsolni.

Semmi gond azzal, ha Te személy szerint sértőnek és kötekedőnek érzed.

De egyrészt személyes érintettség nélkül, kívülállóként semmivel nem érzem kötekedőbbnek, sértőbbnek és személyeskedőbbnek, mint amit a Te hozzászólásaidban olvasok itt rendszeresen.

Másrészt egyértelműen nem aggresszív.

okt. 9. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!