Mi számít "jelnek"?
9 Grúzia nem éppen a fejlett országok közé tartozik
Bár ehhez még nem is kellett annak lennie, elképesztő nekem is hogy 2024-ben ez így létezhet…
Nyilván szerencsétlen volt a helyzet is mert azért nagyon sok egybeesésnek kell létrejönne hogy ez megtörténhessen, de valóban egy árva korláttal kivédhető lett volna…
Ettől függetlenül számomra olyan ez, mintha ennek sajnos így kellett volna történnie és az utoljára dalszöveg elég morbid.
7. "amikor a legalján voltam az elmémnek, már a pszichotikus tüneteket határán és halálfélelmem is volt"
----------------------------
Számomra inkább (majdnem) felfoghatatlan, hogy tisztában vagy a problémáiddal és mások hiába mondják, hogy ezek csak látomások, belemagyarázások, de te (gondolom) nem fogadod el mások véleményét, hogy ezek a "jelek" csak kitalációk.
Magam is ismerek olyan 30-as nőt, akinek voltak bizonyos látomásai, pszichiátriai kezelést igényelt.
-------------------------
Itt mutatják jobban az aluljáró szegélyét (nem a baleset szerepel benne, csak a helyszín):
A szegély tényleg nem sokat véd és máshol szabálytalan is lenne, de szelfizés nélkül elkerülhető lett volna.
Ezek nem "jelek", az evolúció így működik sajnos, szelfibaleset is sok van, zombitelefonos esetek stb.
Más országban valaki alatt beomlott a sétálóutca térkövezése, mert kimosta alatta egy rejtett áramlat és még el is vitte az embert a víz. Ez aztán a balszerencse. Nem "jel", csak egy random esemény, matematikai véletlen.
Szervizes úr, gondolom abba nem gondolsz bele, hogy a rengeteg jel és lehetetlenül szar esemény körülöttem, ami olyan volt mintha alienek direkt nekem állították volna össze és egy mátrix-szerű világban gombnyomásokkal oldották volna meg, hogy na most ezt kapja, most ezt és most jön a végső csapás, sodortak bele abban hogy meglássam a nagyon sok jelet és hogy emiatt pszichotikus állapotokba kerüljek, és nem fordítva történt a dolog?
Sajnos még nem találtam meg azt az ezoterikus szakembert akivel ezt meg tudtam volna beszélni, de ha egyszer kiírom ide, szívesen megmutatom neked, kiváncsi vagyok arra mit tudnál mondani a kötekedő és direkt nagyon erőltetett materialista világnézeteddel.
Pont ez a gond, hogy kötekedésként élsz meg egy realista látásmódot és rögtön agresszióval reagálsz.
Te nem gondolsz bele, hogy más szemszögéből tekintve ezek képtelenségek.
Egyébként igen, ez is pontosan jellemző, amikor kifordítva értelmezik a tényeket. Akit én is ismerek például, semmiféle sorscsapásokkal nem kellett megküzdenie, vállalkozó apja lakást adott neki, rendes munkahely, olyan szép, vonzó nő, aki bárkit megkaphat.
Egy probléma állt elő, anyai ágon örökölt mentális probléma sajnos.
Akit én is ismerek például, semmiféle sorscsapásokkal nem kellett megküzdenie, vállalkozó apja lakást adott neki, rendes munkahely, olyan szép, vonzó nő, aki bárkit megkaphat.
Hát akkor ezt el is felejtheted példának az én esetemben, mert engem meg annyi sorscsapás ért, ami belőled is egy elsőszámú ezoterikus arcot csinálna.
És nem, nem csak én látom ezt bele, hanem valóban megtörténtek, ha elmondanám, levezetném, akkor te is elismernéd materialistaként, hogy ez már nem lehet a véletlen műve.
Sokáig még pont hogy tartottam is magam, mert az elmém úgy védekezett mar a gyerekkori sérelmek ellen hogy kizárta és nem fogta fel hogy pontosan mi is történt…
Ezt vittem tovább felnőttként is és több rossz helyzetben nem kiborultam hanem sokkot kaptam és nem csináltam semmit. Tudod mikor valakinek meghal a felesége és utána 10 perc múlva úgy nyilatkozik a tv2-nek mintha csak egy liter cola ömlött volna ki.
Ez addig tartott amíg végleg borult a bili és azóta tudom hogy spirituális világban élünk és vannak jelek és azóta meg is látom őket.
Hiába magyarázom, hogy ez fizikai képtelenség, én a fizikában nőttem fel, az életben már bizonyítottam, vállalkozóként is tisztelnek, akik ismernek, de biztosan én vagyok rosszul összerakva, amikor azt mondom (mint az emberek többsége is), hogy ilyen nincs.
Ezt csak emberek elméje generálja.
Noha USA-felmérés szerint nagyjából az emberek 50 %-a hisz misztikus dolgokban, de az ottani lakosság átlagosan nem valami okos, hajlamosak a konspirációs elméletekre, idegen űrlények hitére stb.
Akkor az egyik embert miért érnek olyan dolgok sorozatosan, hogy ilyeneket tudjon generálni az elméje?
A másikat meg miért nem?
Mindenható vagy, hogy tudod hogy ilyen nincs?
Én is hiszek a tudományban, a kettő nem zárja ki egymást.
Én magamat nem tartom hülyének, sőt pont akkor lennék az ha ennyi jel után nem jöttem volna rá, hogy nem stimmel valami.
Pontosan az okos emberek látják meg az egyértelmű jeleket
Látsz 2-3 összefüggést? Ok az még lehet véletlen. De a többi?
20-30 már nem.
Nem erről beszéltem. Mások által nem látott látomások, entitások, vagy épp az aura is tudományosan bizonyított, hogy gyakorlatilag valamilyen mentálisan problémás emberek vélnek látni ilyeneket. Rendes tesztkörülmények között már hibáznak, találgatnak, hazudoznak.
Vagy például az emberek evolúciós alapon hajlamosak mintákat látni ott is, ahol nincsenek:
Hasonló, nem létező összefüggéseket vélhetnek nem csak vizuálisan, hanem bármiben, amit nem logikusan, tárgyilagosan közelítenek meg.
Más dolog, amikor valakinek az életben nincs szerencséje, vagy legalábbis szeretné ezt hinni, miközben ő maga is lehet hibás abban, például negatív mentalitásával, noha azt sajnos nevelhették is belé, már gyerekként.
De ilyen esetben az lenne a feladat, hogy mielőbb kiszakadni a mérgező környezetből és továbblépni.
De te miért erről beszélsz most?
Nem ez a téma
A kérdező jelekről kérdezett, én meg leírtam hogy én fixen hiszek a jelekben és aztán hoztam egy durva példát is a saját életemből
Azóta van nap hogy kapok 10-15 jelet. Az is véletlen, igaz?
Sajnos vannak olyan negatív módon kiválasztott emberek akikkel már az is megtörténik amit a sátán maga sem tudott volna jobban megrendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!