Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » A taoizmusban a Yin (Női...

A taoizmusban a Yin (Női energia) miért számít sötét energiának?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ezt azt akarja jelenteni hogy a női energia negatív, sötét,rossz,rideg...? De miért?

#taoizmus #Yin Yang
jan. 10. 22:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim ***** válasza:

De amit írsz arra továbbra sem az a megoldás amiket te itt erőltetni próbálsz...

nem akarsz fűrészelni vagy fát vágni, ami férfi munka?

Kit érdekel?

Téged ez már annyira zavar hogy itt éled ki magad és egy ezoterikus beszélgetésbe beleviszed azt hogy normális dolog ha valaki hermafrodita...

De az úgy van jól ha megmarad a 2 nem és vannak nagyon nőies nők és nagyon nőies férfiak.

Az senkit nem fog erdekeleni ha valakinek vannak nem sztereotípia férfias tulajdonságai...

jan. 13. 20:01
 122/123 anonim ***** válasza:

nem próbálok erőltetni, hanem próbálom megérteni magam ...

de nem érzem jól magam így, és válaszokat keresek

itt érdekes és értelmes válaszok voltak azért jöttem hátha segít ez nekem, én szeretném nőnek érezni magam ha már a testem az, szeretném komfortosnak érezni a mellem pl ... ezek új nézőpontok és hátha helyre billent ha máshonnan közelítem meg a dolgot...

nem vagyok hermafrodita, rendes XX nő vagyok fizikailag,

tudom h nem normális dolog, ha valaki se nem nő se nem férfi, vagy éppen mindkettő

jan. 13. 20:08
 123/123 A kérdező kommentje:
Engem nem az zavar, hogy két nem van,engem csak a hozzájuk kapcsolódó sztereotípiák zavarnak. Az egyáltalán nem érdekel,hogy mi az evoluciós funkciója egy férfi és egy női nemű testnek,engem csak az érdekel,hogy jól érezzem magam a bőrömben és pont ebben próbáltak meg sokan megakadályozni. Emiatt kialakult bennem egyfajta gyűlölet a nemiségem iránt egy időben (valamikor a pubertás korom elején de elég sokáig tartott ez az állapot).Mára már szerencsére nincs meg bennem ez a gyűlölet, megtanultam megbékélni önmagammal,de attól én még ugyanaz a srác maradtam...Az alap személységem nem változott meg ugyanúgy feminin maradtam de engem ez nem zavar és már nem is szeretném ha ez megváltozna.
jan. 13. 21:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!