A kislányom lát valakit, akit mi nem, de mivel csak 21 hónapos, képzeletbeli barátról még szó se lehet - mit gondoltok erről?
Anyukám lakásában lakik ez a valaki, neve is van (Gibják), állítása szerint nőnemű és szokta mondani hogy éppen mit csinál. Azért is elgondolkodtató, mert a 4 hós kisfiam is ugyanúgy oda néz, nevetgél rá, magyaráz neki...
Szerencsére eddig csak pozitív megnyilvánulásokat hallottam rá vonatkozóan a gyerektől.
nem ott lakunk, anyukám lakásáról van szó
egyébként imád ott lenni, egyáltalán nem tűnik zavarodottabbnak, vagy zaklatottabbnak.
Kb annyira törődik vele, mint a halakkal az akváriumban. számára evidens hogy van, de nem sok vizet zavar.
öhm, nagyon szépen beszél, már másfél éves kora óta összetett mondatokat használ, kb 3,5-4 éves gyerek kommunikációs szintjén van. ezért aztán kizárnám a félreértés lehetőségét, nem fura árny, vagy egyéb, nahem egyértelműen egy személy.
leszögezem, sosem hittem semmi iylesmiben, nem is foglalkoztatott soha életemben, még a horoszkópokat sem szoktam elolveasni :) ez persze csupán az én korlátoltságoat mutatja :D de épp ezért gondolkodtatott el a dolog eléggé, hogy honnan szedhetett iylesmit, mikor se tv-t nem néz, se ilyemiről a családban nem hallhatott...
egyébként 6-6 ujjacskával a kezein született a lányom, ezt csak mint érdekesség említem, mert mindenki húúúú-zni szokott, hogy párszáz évvel ezelőtt biztos sámán lett volna belőle... hát egy tündérboszi egyébként :)
a fiam viszont semmi hasonló különlegességel nem bír, és mégis reagál, mintha ő is látná és észlelné, amit mi felnőttek nem. pedig ő még tényleg nagyon pici, 4 hós mindössze
Sót SZÓRNI A SARKOKBA!!
AZONNAL!!!
Ha nem Gibjákot akarjátok felnevelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!