A kislányom október 23. -án született. Az egyik helyen skorpió csillagjegybe sorolják be, a másikon mérlegbe. Akkor most melyik? Aki tényleg tudja csak az írjon.
ez tényleg érdekes...
velveten
mérleg: 09.24-10.23.
Skorpio:10.24-11.22.
astroneten.
mérleg: IX. 23. - X. 22.
skorpio: X. 23. - XI. 21.
bocsi az OFF-ért de nemtudom :\
én is határeset vagyok:)) én halaknak vallom magamat, mert február 20-án születtem, de van olyan horoszkóp is, amelyik 20-át vízöntőnek írja.
de mindenben a halak-jegyek illenek rám.
üdv.
Én is október 23-án születtem, de én mérlegnek tartom magam.
(Meg lehetne nézni, hogy a születés évében aznap hol volt a Nap, de nem tudom hol vannak a jegyek határai az égen.)
Bár régi a kérdés, de úgy látom nem kaptál igazán választ.
Szóval, az újsághoroszkópok és azok besorolásai olyanok, mint egy cipő, ami mindenki lábára jó, gyakran nem is asztrológusok készítik. Érdemes egy asztrológust felkeresni, vagy olyan oldalt, ahol lehetőség van a születési adatok megadásával egy ún. születési képletet (radixot) készíteni, vagy letölteni egy programot, ami megadja, hol tartózkodott pontosan a Nap. Általában 24.-én lép a Skorpióba, de előfordul, hogy még 24.-én is a Mérlegben van (születési helytől is függ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!