Azt álmodtam hogy 14 hónapos kislányom ágyában a gyerek helyett egy mérges kígyó volt, akit a párom leütött. Mit jelenthet ez?
A gyermekedre fordított figyelmed, energiád elveszi a párodra fordítandó szexuális energiádat, amiért a párod tudat-alatt "neheztel" a közös gyermeketekre.
Figyelj jobban a párod szexuális igényeire, különben megsínyli a kapcsolatotok!
Ez azt jelenti, hogy 14 hónapos kislányod ágyában a gyerek helyett egy mérges kígyó volt, akit a párod leütött.
Az álmoknak nem ige vannak jelentései. Pszichológiai jelentésük van, de ezeket te generálod és megfejteni szakember tudja. Menj el pszichiáterhez, az orvos. A pszichológus nem jó, az nem orvos. Mindenkinél mást jelent ugyanaz az álom.
Szerintem azt jelenti, hogy egy nőnél a gyermek születése óriási változás, tudat alatt, az anyag tele van félelemmel, hogy meg tud-e felelni ennek a nagy felelősségnek és képes lesz-e megfelelően nevelni, táplálni a gyermekét, továbbá azt a féltést is tükrözi születés után, hogy a kisgyermeknek nem lesz-e valami betegsége, problémája a növekedés során, álmában nem éri-e valami betegség.
Annak a jelentése, hogy a párod leütötte a mérges kígyót, szerintem az, hogy olyan társad van, aki képes a gyermekét és a párját is megvédeni, mint ahogyan ősanyáink elvárták azt egy családfenntartó férfitől.
Tehát megfelelő társra leltél, ne aggódj, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!