Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire reális a lapos föld...

Mennyire reális a lapos föld elmélet? Ugyanis ba a föld geoid alakú, akkor a NASA fotóin miért szabályos gömb? Csak filozófia kérdés.

Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
80%

Egyebekben, ha az égitestek vetítve vannak, tehát nem valósak, akkor honnan tudja a lapos Föld hívő, hogy mi a valóság? Hiszen nem valós jelenségekből von le következtetéseket.

Tehát azt állítani, hogy a bolygók, csillagok vetítve vannak, visszaüt, akkor te is fals jelenségekből vonsz le - következésképp - fals következtetéseket.

Amit látunk, az azt igazolja, hogy a Föld gömbölyű.

Lehet, hogy nem valós - de akkor azt bizonyítani kell.

2017. dec. 23. 21:12
 52/66 anonim ***** válasza:
Ez igaz csak mondod és mondod hogy fake fake de igazolni nem tudod ha lapos a föld írd le egy matematikai eggyenlettel ahog az évszakokat is ez egy gyenge válasz hogy oda van vetítve ja mert nyilván nem tudod bizonyítani az állításodat...csak egy hulye vagy aki érvényesülni akkar de sajnos nem tudd! Ha màr enyire izgat a lapos föld és hogy a kormány stb hazudik tégy ellene valamit...ja nem tudsz! :/ meg azt tudom hogy a gömb alak a legtökéletesebb alakzat ha már itt tartunk az atomok is gömbök nem beszélve a részecskékröl vagy akkor ezek is laposak és mind csak egy 2 dimenziós síkban létezünk :DD a 3 dimenzió szerintem igazolja mivel 3 féle képen tudsz mozogni a térben hogy a gömb alak létezik...láttál már foci labdát ja nem mert azis lapos volt? Lehet hogy ki lyukat a föld is ki lyukat??? :OO
2017. dec. 24. 11:37
 53/66 Skywinner ***** válasza:
72%

- Végig olvastam a hozzászólásokat. Mit mondjak... remekül szórakoztam. Köszönöm nektek a vidám perceket.

- Szeretném én is megosztani veletek, hogy én hogyan bizonyosodtam meg arról, hogy a föld nem lapos.

- 20 évvel ezelőtt utaztam először nagy távolságra (Frankfurt - San Francisco) repülővel.

- Az utastérben, az egyik képernyőn folyamatosan követni lehetett a repülő útvonalát.

- Az a "buggyant" pilóta nem tudta, hogy a föld lapos, és két pont között a legrövidebb út az egyenes.

- Ahelyett, hogy becélozta volna a keleti irányt és egyenesen San Franciscoba repített volna minket, elkezdett észak fele repülni Franciaország, Anglia és Izland felett és ott vette az irányt keletnek.

Majd valahol Gönland után délnek fordult és Kanadán át, a St. Helen vulkán mellett elsuhanva San Franciscoban földre tette a gépet.

- A föld "gömbölyűségében" kételkedőktől kérdezem.

- Szerintetek egy légitársaság repülési útvonal tervezői és gazdasági szakemberei tényleg annyira hülyék lennének, hogy szándékosan "hosszabb" és ezáltal sokkal költségesebb útvonalakat terveznek?!

- Vagy ez azért van, mert budapesti taxisofőröket alkalmaznak pilótának, akik csak a két pont közötti leghosszabb utakat ismerik és a Keletiből a Nyugatiba, csak két híd keresztezésével tudnak eljutni?

- Vagy csak ismerik a gömbfelületek geometriáját? Tudják, mi az "ortrodóma"?

2017. dec. 25. 13:01
 54/66 anonim ***** válasza:
Figyi enyém hiszem hogy a föld lapos de tuti az lenne a válaszuk hogy kormány össze esküvés:D
2017. dec. 25. 18:39
 55/66 anonim ***** válasza:

Na gyerekek erre mit löktök?

https://www.youtube.com/watch?v=rfLsosK_u3s

2017. dec. 25. 18:47
 56/66 anonim ***** válasza:
:D
2017. dec. 25. 18:47
 57/66 Skywinner ***** válasza:
Tetszik, hogy nem vettétek észre; nyugat helyett keletet írtam.
2017. dec. 25. 21:32
 58/66 Fingkirály ***** válasza:
100%

Én inkább csak egy dolgot kérdeznék meg az összes nem-biblikus, hanem modern laposföld-hívőtől (akik ugye nasás konteót sejtenek a dolog mögött):

Az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) 1958 október elseje óta létezik. Mi a büdös franc volt azelőtt, ki csinálta a holdfogyatkozásokat, meg naplementéket? :)

Az ipari forradalom előtt, amikor még nem léteztek kapcsolók, elektromosság, meg ilyesmik, ki és hogyan kapcsolta ki meg be a napot? :)

A baj az, hogy a laposföldhívők által modern amcsi összeesküvésnek, kamunak mondott dolgok a világ kezdete óta léteznek, sőt, több ezer éves civilizációk (ógörög, egyiptomi, indiai, sumér-akkád) is írásos bizonyítékokat szolgáltatnak róla. Vagy akkor az egész emberi civilizácótörténet is csak kamu? Sőt, a Bibliát is csak valami gonosz kis ógörög troll írta és rakta ki a fészbukra kétezer évvel ezelőtt? :)

2018. jan. 16. 16:14
 59/66 anonim ***** válasza:
a bibliával egyetértek :D de tudod minden összeeskűvés :DD még ez az oldal is igy akarják meg tudni ki az aki tudja hogy föld lapos hogy letudják vadászni nehogy gyanut keltsenek :P
2018. jan. 17. 21:50
 60/66 anonim válasza:
Marhaság! A Föld banán alakú.
2018. febr. 26. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!