Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért különbözik a két diagnózis?

Miért különbözik a két diagnózis?

Figyelt kérdés
Voltam egy egészségnapon ,ahol különféle ezoterikus meg ilyesmi em erek voltak. Nos csak úgy meg próbáltam a dolgot,két iylen emberkéhez mentem oda,egy fickóhiz megy nőhöz. A fickó az radieszéta meg még nem tudom mi volt a nő meg szellem gyógyász meg őt sem tudom mi volt még. A lényeg a férfi megállapította,hogy lyukas az aurám és szinte nulla ert egy egészséges aura min 1 vagy 1,5 méter de viszont nincs az aurámon szellem,de látatlanban is megállapította,hogy azért ödémás a bal szemem tartósan mert hartman vonal keresztezésén fekszek,és még más betegség is ki alakul ha továbbra is ott fekszek,így 30 centit menjek vagy jobbra vagy balra az ágyon. Azt is kérdezte hány éve fekszem ott. A nő is mondta a diagnózist,az aurám nem rossz de még kicsit erőssít rajta és az aurámon 3 szellem van az egyik 5 éve a másik 8 éve a harmadikról nem beszélt. De se lyukról se hartman vonalról egy szó sem volt nála pedig ugyan olyan eszköze volt mint a fickónak. Miért van az,hogy cáfolják egymást,de ez már nem az első eset. Egy ismerősúnk bemérte a lakást és azt mondta a káros sugárzások és hartman vonal kivédésére tegyünk az ágyba bírkabőrt. Erre a radiesztéta fickó azt mondta,hogy ez mekkora marhaság már.

2017. okt. 30. 02:07
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

tegnap 23:22

Te szerintem nagyon félre értettél valamit,nem akadtam ki semmin sem csupán el gondolkodtam a dolgokon.Egyébként nem a nyelvtan végett kell megítélni egy embert sem,tököm ki van már a fellengzős emberkékkel akik csak az iskolában megtanultak szerint tudnak létezni,aztán meg lenézik aki nem pont úgy írja vagy mondja mint ahogy azt tanították.A lényeg az,hogy megértsék mások amit le írtam,ha én baleseteztem akkor belseteztem,de tudom a te kis szemecskédet bántja mert nem azt írtam,hogy balesetet szenvedtem.Ez a baj,hogy mindent a berögzött dolgok szerint szemlélünk,nos itt írta is valaki,ha nem hiszem nem gyógyulok mert ugye azt nevelték belém csak orvos és gyógyszer,nos beléd meg azt nevelték ezt így nem lehet írni vagy mondani,és aki ennek nem felel meg az rögtön buta.Egy szóval nem említettem,hogy szar az ezotéria pusztán csak én nem nagyon hiszek benne,de ettől függetlenül mindig adok egy esélyt a dolgoknak,tököm ki van már azzal,hogy azért kelljen szorongani vagy lúzernak érezni magam mert én nem vagyok olyan "magas" tudati szinten.Tudod mikor az ember lent van nehéz hinni bármiben is.Ecsém nem kekeckedek de te sem vagy azon a tudati szinten,hogy megértsd.Kíváncsi voltam emberek véleményére,és nem kötekedtem csak van amit én nem úgy látom mint pl a tudat és a lélek dolog.Azért az orvos tudomány nem pont a placebo hatásra épül mert a gyógyszerekben lévő szaroknak így is úgy is van ilyen vagy olyan hatásuk,viszont a placebónak nem hiszem,hogy lenne káros hatása a szervezetre nézve.

2017. okt. 31. 01:35
 32/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem ha értenek ahhoz amit képviselnek és hisznek is benne akkor mind két vagy mindegyiknél ugyan olyan diagnózisnak kéne születnie."

Gondolkodtál már azon, kérdező, hogy ezek az "ezoterikus meg ilyesmi em erek" honnan szerzik a képesítésüket? Ki tanítja, ki vizsgáztatja őket? És ha van, aki tanítsa, ő vajon honnan szerezte a tudását? És egyáltalán miféle tudásról beszélünk? Milyen tudás az, amit eddig senki sem tudott, s most sem tud senki megtapasztalni? (JÓ, tudom, most jön az ezósok szokásos érve, hogy a rádióhullámokat sem tapasztalja senki. De ne keverjük a szezon a fazonnal. A rádióhullámok láthatóvá tehetők, és mérhetők.)

Az aura tipikusan az a műfaj, amiről minden "látó" azt mond, amit akar, mert senki sincs, aki ellenőrizhetné az állításait.

2017. okt. 31. 14:16
 33/33 A kérdező kommentje:

ma 14:16

Hát energia az biztos van,de ez az aura dolog elég misztikus,azt kihagytad,hogy csak azok látják és tudják ezeket a dolgokat akik felsőbb tudattal rendelkeznek :)

Egyébként olyan ez mint az istenes kérdés,ha isten teremtett minket,akkor istent ki teremtette? :) De majd biztos írják buták vagyunk és mi még a tudati szint legalját súroljuk vagy még annak is az aljának az alját :) mi csak zöldségek vagyunk :)

2017. okt. 31. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!