Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért különbözik a két diagnózis?

Miért különbözik a két diagnózis?

Figyelt kérdés
Voltam egy egészségnapon ,ahol különféle ezoterikus meg ilyesmi em erek voltak. Nos csak úgy meg próbáltam a dolgot,két iylen emberkéhez mentem oda,egy fickóhiz megy nőhöz. A fickó az radieszéta meg még nem tudom mi volt a nő meg szellem gyógyász meg őt sem tudom mi volt még. A lényeg a férfi megállapította,hogy lyukas az aurám és szinte nulla ert egy egészséges aura min 1 vagy 1,5 méter de viszont nincs az aurámon szellem,de látatlanban is megállapította,hogy azért ödémás a bal szemem tartósan mert hartman vonal keresztezésén fekszek,és még más betegség is ki alakul ha továbbra is ott fekszek,így 30 centit menjek vagy jobbra vagy balra az ágyon. Azt is kérdezte hány éve fekszem ott. A nő is mondta a diagnózist,az aurám nem rossz de még kicsit erőssít rajta és az aurámon 3 szellem van az egyik 5 éve a másik 8 éve a harmadikról nem beszélt. De se lyukról se hartman vonalról egy szó sem volt nála pedig ugyan olyan eszköze volt mint a fickónak. Miért van az,hogy cáfolják egymást,de ez már nem az első eset. Egy ismerősúnk bemérte a lakást és azt mondta a káros sugárzások és hartman vonal kivédésére tegyünk az ágyba bírkabőrt. Erre a radiesztéta fickó azt mondta,hogy ez mekkora marhaság már.

2017. okt. 30. 02:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Van egy tudatod ami nem meghatározott, nem látható, ez a tudat az elmèdben jelenik meg amíg a test aktív ès èl. Halál után elhagyja az időt ès a teret. Vissza ugrik szuper pozícióba. Az elmèdben barmi jelenik meg, az egy forma. A gondolataid is ilyenek. Egy elfogadott modell forma a formák körül lènyegèben ez elme pillanatnyi állapota határozza meg milyen további formák jöhetnek benne lètre. Ez a modell a hit. Amit magadról ès a világról hiszel. Mivel a testedben biztos vagy így öntudatkènt öntudathoz mèltó formák jöhetnek csak lètre az elmèdben amik az öntudatra vannak hatással ès a testre. Ez az ego állapot. Szóval az ezotèria ilyen nyakatekert dolgokkal foglalkozik. Azèrt mert neked más a hited, ès onnan ahol most vagy nem látod ezeket a folyamatokat, mèg ne nevezd baromságnak ezt a fajta megfigyelèsi módot.
2017. okt. 30. 13:46
 12/33 A kérdező kommentje:

ma 13:46

Igen van egy tudat ami a mostani testhez kötődik de ne keverjük már a lélekkel,ha van újra születés akkor minden újraszületéskor új tudatot kapunk új testtel a lélekből van egy de a tudat több is van akkor.Szóval ne gyere a hülyeséggel,hogy a tudat ugrál ide oda.

2017. okt. 30. 13:58
 13/33 A kérdező kommentje:

ma 13:46

Egyébként nem neveztem baromságnak,csak mikor több hozzáértő is mást mond az már kicsit el gondolkodtatja az embert,pláne úgy,hogy ugyan olyan pálcájuk vagy cuccuk van amivel mérik az aurát.Szerintem ha értenek ahhoz amit képviselnek és hisznek is benne akkor mind két vagy mindegyiknél ugyan olyan diagnózisnak kéne születnie.Ha nulla az aurám és nincs rajta szellem akkor miért jó az aurám és 3 szellem van rajta?

2017. okt. 30. 14:00
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
A lèlek csak közvetítő közeg. Azon a hangon szól amilyen formában vagy. Így idèz elő benned, vagy a világban változást. A tudat pedig nem ugrál hiszen nem kenguru. Idő ès tèr nèlkül lètező alaktalan ami mindenben benne tud lenni egyszerre. Időbe ès tèrben is. Szóval nem írtam hülyesèget.
2017. okt. 30. 14:04
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Az egót megbontva pedig elèg nagy erő birtokába kerülsz.
2017. okt. 30. 14:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért különbözik, mert egyiknek sincs semmi alapja. Tudományon, mérésen alapuló két diagnózis nem különbözne ennyire.
2017. okt. 30. 14:39
 17/33 A kérdező kommentje:

ma 14:04

"Van egy tudatod ami nem meghatározott, nem látható, ez a tudat az elmèdben jelenik meg amíg a test aktív ès èl. Halál után elhagyja az időt ès a teret. Vissza ugrik szuper pozícióba."

Igen mindenben benne tud lenni a tudat,de úgy írtad,mintha az adott tudat többször is benne lehet valakiben.De az a tudat ami bennünk van mulandó és csak bennünk lehet,ugyan ezen tudat halálunk után már nem lesz többé.

2017. okt. 30. 14:45
 18/33 A kérdező kommentje:

ma 14:07

Az ego mindenkinél másképp jelentkezik,nos mivel el mentem és meg próbáltam ezen dolgokat az egom valószínű akkor le gyűrtem mert nem nevetve mentem oda,hogy na meg nézem már mit tudnak ezek a barmok,hanem adtam egy esélyt a dolognak.Viszont a két eltérő diagnózis elgondolkodtató és elbizonytalanító,és így is sok időbe telt míg bizonyos dolgokat másképp kezdtem nézni,van még mit fejlődnöm de sok dologban lenyomom az egom.

2017. okt. 30. 14:47
 19/33 A kérdező kommentje:

ma 14:39

Isten igazán ha azt nézzük,hogy hartman vonal,a fickó azt sem tudja hol élek,szóval ergo be sem mérte az állítólagos hartman vonalakat csak rá mondta abban fekszem.

2017. okt. 30. 14:48
 20/33 anonim ***** válasza:
Valamelyikük lehet,hogy jobban ért hozzá, lehet, hogy csak az zavart meg téged, hogy valamelyik pedig kevésbé, és ezért lett több különböző álláspont, lehet más a megközelítés is, lehet, hogy valamelyik ténylegesen ért hozzá, valamelyik csak mondja, de az is lehet, hogy valójában mindegyik tévedett, vagy pedig mindegyiknek akár részben igaza is lehetett. Vagy lehet, hogy csak egyiknek volt igaza, de nála is lehet még, hogy egyszerűen csak ráhibázott, és véletlenül találta el, nem pedig valamilyen már eddig bevált tudományra alapozva.
2017. okt. 30. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!