Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért különbözik a két diagnózis?

Miért különbözik a két diagnózis?

Figyelt kérdés
Voltam egy egészségnapon ,ahol különféle ezoterikus meg ilyesmi em erek voltak. Nos csak úgy meg próbáltam a dolgot,két iylen emberkéhez mentem oda,egy fickóhiz megy nőhöz. A fickó az radieszéta meg még nem tudom mi volt a nő meg szellem gyógyász meg őt sem tudom mi volt még. A lényeg a férfi megállapította,hogy lyukas az aurám és szinte nulla ert egy egészséges aura min 1 vagy 1,5 méter de viszont nincs az aurámon szellem,de látatlanban is megállapította,hogy azért ödémás a bal szemem tartósan mert hartman vonal keresztezésén fekszek,és még más betegség is ki alakul ha továbbra is ott fekszek,így 30 centit menjek vagy jobbra vagy balra az ágyon. Azt is kérdezte hány éve fekszem ott. A nő is mondta a diagnózist,az aurám nem rossz de még kicsit erőssít rajta és az aurámon 3 szellem van az egyik 5 éve a másik 8 éve a harmadikról nem beszélt. De se lyukról se hartman vonalról egy szó sem volt nála pedig ugyan olyan eszköze volt mint a fickónak. Miért van az,hogy cáfolják egymást,de ez már nem az első eset. Egy ismerősúnk bemérte a lakást és azt mondta a káros sugárzások és hartman vonal kivédésére tegyünk az ágyba bírkabőrt. Erre a radiesztéta fickó azt mondta,hogy ez mekkora marhaság már.

2017. okt. 30. 02:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Esküszöm ha értenék ehhez a hartman vonalas témához meg vízeres dologhoz,hajtogatnék egy drótot aztán bemérném magam :)
2017. okt. 30. 15:36
 22/33 anonim ***** válasza:
De mèg mindig nem èrted. Teljesen lènyegtelen milyen okot ès megoldást mondanak a problèmádra mert elhiszed ès a problèmád megszűnik. Ezèrt fontos megismerni az elme működèsèt.
2017. okt. 30. 15:45
 23/33 anonim ***** válasza:
A pokoli ezósok nyomják a híreket. Azokat is elfogadod. Ezèrt mutogatják. Ajtót nyitsz a sok rossznak.
2017. okt. 30. 15:50
 24/33 A kérdező kommentje:

ma 15:45

Szóval ha én el hiszem,hogy az ágyam alatt hartman vonal húzódik és kereszteződik kettő egymással és én abban fekszek,és meg fogadom a fickó tanácsát és el fekszek 30 centivel jobbra vagy balra akkor megszűnik az ödémás szemem?Vagy ha a nő szövegét el hiszem,hogy fel mentünk a mennyekbe kérni az urat,hogy szüntesse meg az ödémás szememet 5 napon belül és kaptam egy tükör páncélt meg egy gyémánt páncélt ,hogy ne lássanak a szellemek akkor nem tapadnak rám többet? Vagyis ergo most a placebo hatást akarod magyarázni?Szerintem a szemem ugyan ilyen fos lesz 5 nap múlva is,az az bocsi már csak 3 napom van.

2017. okt. 30. 16:24
 25/33 anonim ***** válasza:
A gyógymöd a hit. De mivel te kètelkedsz így csak olyan dolgok segítenek amit a jelenlegi modelled enged. Vagyis gyógyszer ès műtèt mert ugye az a valóságmodelled.
2017. okt. 30. 17:04
 26/33 A kérdező kommentje:

ma 17:04

Erre nincs műtét

2017. okt. 30. 17:06
 27/33 A kérdező kommentje:
Gyógyszer meg egy szív gyógyszer lenne de azt nem veszem be,egyébként nem használok semmilyen nemű gyógyszert sem.Műteni is csak akkor kellett mikor baleseteztem mert lehetsz ezos meg tököm tudja mi de össze már nem tud rakni a hit sem,ezért ugye utolsó lehetőség a műtét :)
2017. okt. 30. 17:07
 28/33 anonim ***** válasza:
Ezt nem is írtam.
2017. okt. 30. 17:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Amúgy a vodoo is így működik. Fogsz egy babát ès hiszed, hogy ha ártasz a babának, akkor a kijelölt szemèlynek is.
2017. okt. 30. 18:30
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Azert kulonbozik, mert ket kulon embertol szarmazik, akik x nezopontbol allapitottak meg valamit.

Akar orvostudomanyban is tapasztalhatnal ilyet vagy barmi masban.

Teny, hogy mas fejlettsegi szint, mast fog kimutatni.

Vegyunk egy altalanos iskolast vagy egy egyetemistat...

De ezt ennyire kell ecsetelni?

Masfelol, baleseteztel? :D

Oke, nyelvujitok vagyunk, de ennyire nem kene. Azt ugy mondjuk, balesetem volt.

Oke, nem vagy otthon a nyelvtanban, de ennyire kiakadni 2 ember allitasan ezek utan nem csodalom!

Nem kell hallgatnod senkire sem!!!

Megfogadod a tanacsukat vagy sem!

Urannal is aludhatsz, de az par alvas utan maradando hatast valt ki rad, bar meggyozheted magad, hogy egyebkent nem, de lathato lesz az eredmenye, ha neked nem is.

Letezik az elme ereje, megtudod magad gyogyitani, de csak akkor, ha meg is akarsz gyogyulni, es ezt nem eleg csak mondani, hinni kell, tudni kell.

Ezek szintek.

Te mit is szeretnel pontosan? Leharatni a ket embert? Adjatok egymas ala a lovat, hogy ilyen vagy olyan szar az ezoterika es stb., holott nem szar, hanem elegge tag temakor, csak valaki egyszeruen nem akar foglalkozni vele, de megis jelzokkel illeti, mert o ezen a szinten van.

Ez igy van jol!

Idovel hinni fog, aztan tudni.

Eljon mindennek az ideje.

Csak kekeckedesbol mi ertelme ezt a temat felhozni? A kerdesee igy total ertelmetlen, ha a valaszt nem tudod elfogadni, de csak azert nem tudod, mert az nem egyezik a te valosagoddal.

Sosem fog, ha nem vagy kepes megerteni ezt az egesz temat.

Mindket ember mast vegzett.

Mindket ember x szinten van, lelkileg, tudatilag, vegzettseg szintjen, sorolhatnam.

Ez befolyasolja az eredmenyt.

Mivel eleve ugy irtad le a valaszukat, hogy abbol aztan nagyob lehet tudni, mire is kerdezel ra konkretan, erre rajon a modorod es a jellemed, ami alapjan ismet ott tartunk, neked nem ertelmes valasz kell, csak kekeckedsz.

Ennek igy mi lesz az ertelme? Ulsz a magas lovon es tolunk varod a valaszokat, azokra a kerdesekre, melyeket nem nekunk, hanem nekik kellett volna feltedd!

Te kerdezhetned a szembe jovo ember, miert szult meg teged az anyad?

Ahany embert megkerdezel, annyi valaszt fogsz kapni.

Ezeket a valaszokat kaptad, elfogadod vagy sem. Elfogadod amiket ok mondtak, vagy sem. Valakinel bevalt, valakinel nem.

Johettek a placebo hatassal, de akkor az egesz orvostudomany erre epul! Vegyel be egy bogyot ha barmi bajod van, mert attol jobb lesz!

Nem lesz, de megis...

A modern vilag betegsegei...

2017. okt. 30. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!