Miért különbözik a két diagnózis?
ma 15:45
Szóval ha én el hiszem,hogy az ágyam alatt hartman vonal húzódik és kereszteződik kettő egymással és én abban fekszek,és meg fogadom a fickó tanácsát és el fekszek 30 centivel jobbra vagy balra akkor megszűnik az ödémás szemem?Vagy ha a nő szövegét el hiszem,hogy fel mentünk a mennyekbe kérni az urat,hogy szüntesse meg az ödémás szememet 5 napon belül és kaptam egy tükör páncélt meg egy gyémánt páncélt ,hogy ne lássanak a szellemek akkor nem tapadnak rám többet? Vagyis ergo most a placebo hatást akarod magyarázni?Szerintem a szemem ugyan ilyen fos lesz 5 nap múlva is,az az bocsi már csak 3 napom van.
ma 17:04
Erre nincs műtét
Azert kulonbozik, mert ket kulon embertol szarmazik, akik x nezopontbol allapitottak meg valamit.
Akar orvostudomanyban is tapasztalhatnal ilyet vagy barmi masban.
Teny, hogy mas fejlettsegi szint, mast fog kimutatni.
Vegyunk egy altalanos iskolast vagy egy egyetemistat...
De ezt ennyire kell ecsetelni?
Masfelol, baleseteztel? :D
Oke, nyelvujitok vagyunk, de ennyire nem kene. Azt ugy mondjuk, balesetem volt.
Oke, nem vagy otthon a nyelvtanban, de ennyire kiakadni 2 ember allitasan ezek utan nem csodalom!
Nem kell hallgatnod senkire sem!!!
Megfogadod a tanacsukat vagy sem!
Urannal is aludhatsz, de az par alvas utan maradando hatast valt ki rad, bar meggyozheted magad, hogy egyebkent nem, de lathato lesz az eredmenye, ha neked nem is.
Letezik az elme ereje, megtudod magad gyogyitani, de csak akkor, ha meg is akarsz gyogyulni, es ezt nem eleg csak mondani, hinni kell, tudni kell.
Ezek szintek.
Te mit is szeretnel pontosan? Leharatni a ket embert? Adjatok egymas ala a lovat, hogy ilyen vagy olyan szar az ezoterika es stb., holott nem szar, hanem elegge tag temakor, csak valaki egyszeruen nem akar foglalkozni vele, de megis jelzokkel illeti, mert o ezen a szinten van.
Ez igy van jol!
Idovel hinni fog, aztan tudni.
Eljon mindennek az ideje.
Csak kekeckedesbol mi ertelme ezt a temat felhozni? A kerdesee igy total ertelmetlen, ha a valaszt nem tudod elfogadni, de csak azert nem tudod, mert az nem egyezik a te valosagoddal.
Sosem fog, ha nem vagy kepes megerteni ezt az egesz temat.
Mindket ember mast vegzett.
Mindket ember x szinten van, lelkileg, tudatilag, vegzettseg szintjen, sorolhatnam.
Ez befolyasolja az eredmenyt.
Mivel eleve ugy irtad le a valaszukat, hogy abbol aztan nagyob lehet tudni, mire is kerdezel ra konkretan, erre rajon a modorod es a jellemed, ami alapjan ismet ott tartunk, neked nem ertelmes valasz kell, csak kekeckedsz.
Ennek igy mi lesz az ertelme? Ulsz a magas lovon es tolunk varod a valaszokat, azokra a kerdesekre, melyeket nem nekunk, hanem nekik kellett volna feltedd!
Te kerdezhetned a szembe jovo ember, miert szult meg teged az anyad?
Ahany embert megkerdezel, annyi valaszt fogsz kapni.
Ezeket a valaszokat kaptad, elfogadod vagy sem. Elfogadod amiket ok mondtak, vagy sem. Valakinel bevalt, valakinel nem.
Johettek a placebo hatassal, de akkor az egesz orvostudomany erre epul! Vegyel be egy bogyot ha barmi bajod van, mert attol jobb lesz!
Nem lesz, de megis...
A modern vilag betegsegei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!