Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért különbözik a két diagnózis?

Miért különbözik a két diagnózis?

Figyelt kérdés
Voltam egy egészségnapon ,ahol különféle ezoterikus meg ilyesmi em erek voltak. Nos csak úgy meg próbáltam a dolgot,két iylen emberkéhez mentem oda,egy fickóhiz megy nőhöz. A fickó az radieszéta meg még nem tudom mi volt a nő meg szellem gyógyász meg őt sem tudom mi volt még. A lényeg a férfi megállapította,hogy lyukas az aurám és szinte nulla ert egy egészséges aura min 1 vagy 1,5 méter de viszont nincs az aurámon szellem,de látatlanban is megállapította,hogy azért ödémás a bal szemem tartósan mert hartman vonal keresztezésén fekszek,és még más betegség is ki alakul ha továbbra is ott fekszek,így 30 centit menjek vagy jobbra vagy balra az ágyon. Azt is kérdezte hány éve fekszem ott. A nő is mondta a diagnózist,az aurám nem rossz de még kicsit erőssít rajta és az aurámon 3 szellem van az egyik 5 éve a másik 8 éve a harmadikról nem beszélt. De se lyukról se hartman vonalról egy szó sem volt nála pedig ugyan olyan eszköze volt mint a fickónak. Miért van az,hogy cáfolják egymást,de ez már nem az első eset. Egy ismerősúnk bemérte a lakást és azt mondta a káros sugárzások és hartman vonal kivédésére tegyünk az ágyba bírkabőrt. Erre a radiesztéta fickó azt mondta,hogy ez mekkora marhaság már.

2017. okt. 30. 02:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
A két diagnózis különbözősége bizonyítja, mennyire megbízhatóak az ilyen szövegek.
2017. okt. 30. 06:32
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló ingyenes nyílt napon odamentem egy jósnőhöz aki a múltammal és a jelenemmel kapcsolatba semmire sem tudott ráhibázni, de ez cseppet sem zavarta és elmondta a jövőmet is :DDDD

Ezek jóhiszemű szélhámosok. Maguk is elhiszik hogy tudnak valamit....

2017. okt. 30. 10:05
 3/33 A kérdező kommentje:

ma 10:05

Na de pénzért is hasonló,volt pl radiesztéta teszt is több radiesztétával egy fickó csinálta majdnem mind mást mondott és volt köztük híresebb is.

2017. okt. 30. 11:35
 4/33 anonim ***** válasza:
15%
Azèrt cáfolják egymást mert más fejlettsègi szinten vannak. Más nèzőpontokat (csillagokat) használnak az èlet tapasztalásához. Így mást látnak onnan ahol vannak. Egyik sem mondott igazat a te nèzőpontodból ès egyik sem hazudott az enyèből. Ezeket a pontokat elhagyhatjuk ès szemlèlődhetünk bárhonnan amit megismertünk már. Tehát nincs ellentmondás mert nincs valódi igazság.
2017. okt. 30. 11:51
 5/33 A kérdező kommentje:

ma 11:51

Na ez a válasz nesze semmi fogd meg jól.Akkor megint ott vagyok ahol eddig.

2017. okt. 30. 12:58
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a 11:51 esnek az értelme kb. annyi, mint az egész ezotériás sza*rságnak. Ilyen hülyeségeket én is tudok mondani neked ingyen, de ha gondolod fizethetsz is érte...
2017. okt. 30. 13:14
 7/33 anonim ***** válasza:
Mivel az ezotèria nem a látható világgal ès nem valamivel foglalkozik, hanem inkább a semmivel. Mindennel amit nem lehet megnyalni, hallani, tapintani, szagolni, látni. Az elmèvel foglalkozik ami mindezt tapasztalja. Ami kèpzeleg a testről. Ami kèpzeleg a világról. Szóval az, hogy a ti szemlèletetek a baromság vagy az enyèm, ismèt nèzőpont kèrdèse.
2017. okt. 30. 13:23
 8/33 A kérdező kommentje:

ma 13:14

Nyugi ilyet én is tudok írni,hogy így van de mégsem,adott egy választ amit aztán el bizonytalanított.

2017. okt. 30. 13:23
 9/33 A kérdező kommentje:

ma 13:14

Ez olyan ha valamire nem tudom az igazi választ,miért akarom azt megmagyarázni.

2017. okt. 30. 13:24
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
Azèrt mert csak az 5 èrzèkednek hiszel. Ezèrt nem tudod megmagyarázni.
2017. okt. 30. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!