Mi az a BEKÖTÉS (ezoterikus vonatkozásban)? Kötésről már olvastam, de nemrég azt a kifejezést is hallottam: "bekötés". A két kifejezés ugyanarra vonatkozik vagy különbözik egymástól?
Köszi! :-)
Egy hölgytől hallottam hónapokkal ezelőtt.
Valami olyasmi lehet, hogy egy csakrába van "bekötve", bekötődve valaki vagy valami...
Például egy ártó entitás.
De épp az a gond, hogy nem emlékszem pontosan, hogy mire vonatkozott. Szándékos bekötésre?
(Ugye, vannak olyan bolyongók, akik nem is tudják, hogy meghalt a testük és hozzákapcsolódnak valakinek az aurájához, "el vannak veszve", nem tudják, hogy mi történt velük.)
Nem tudom, hogy ez a bekötés mindenképpen szándékos-e vagy öntudatlanságból is eredhet.
És azt sem tudom, hogy ez kifejezetten negatív entitásokkal kapcsolatos fogalom-e.
Szóval, míg egy kötés lehet akár emberek között is (erről sem tudnak feltétlenül a kötésben lévő felek), addig vajon a bekötés csak eleve ártó szándékú entitás műve lehet?
Tehát ilyen témára kéne asszociálni, a kulcsszavakban néhányat megadtam, hogy merre induljatok el.
Ezt ilyen vonatkozásban még nem hallottam, hogy kószáló lelkekkel kapcsolatban emlegesse valaki. Azt inkább megszállásnak nevezném, ha valaki szellemet hurcol magával.
A bekötést én teljesen más dologra értettem, amikor ezt a szót használtam, de az nem kapcsolódik az általad említett szellemes témához.
Tulajdonképpen csak hasonlatként. Amikor a spirituális megnyílásom történt (ami kb. 1 pillanat műve volt, előtte nem érdekeltek ezek a dolgok), azt hasonlítottam ahhoz, mintha valahova "bekötöttek" volna (olyan hálózatszerű valamibe). Nehéz erre szavakat találni, talán az Avatar c. film egyik jelenetéhez tudnám hasonlítani, amikor a navik egymással összekapcsolódva gyógyítják a sérült társukat.
Ilyesmire gondolok. De ez csak egy halvány hasonlat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!