Az erőszakossáp a végső spirituális megtapasztalás?
A végső pusztulás és erőszakosság önvalónk megtapasztalása és a legközelebbi út Istenhez?
Számtalanszor láthattunk a történelem során, hogy Isten nevében hányan vesztek oda vagy végeztek ki. Emellett ott van az is, hogy Isten már nem egyszer követett el merényletet az emberiség ellen, a nép ellen. (Ott van például az özönvíz vagy a tíz egyiptomi csapás) Tehát a hatalom vággyal kapzsisággal önzéssel megfélemlítéssel közelebb kerülünk a spirituális önvalónk megismeréséhez és megérhetjük Istent is?
Hogy válhatnék erőszakosabbá, hogy közelebb kerüljek és megismerjem az igazi önvalómat? Sajnos hiányzik belőlem e nemes tulajdonságok, de úgy érzem spirituálisan és csakrálisan fejlődnöm kell, hogy meg tudjam védeni, ami számomra a legfontosabb.
Delator vedd úgy ,hogy az anunakik isten .
És meg vagy sátánista ,szerintem ha erőszakos vagy akkór vagy igazán ember . Akkór lennêl sátánista ha az istened az ördög lenne .
Sajnos nem tudom mire akarsz kilyukadni.
Ugyan már nem a te hibád, hogy más nyelvet beszélünk. Ne feledd, hogy nem vagyok rasszista!
Az anunakik többes szám ők a' teremtőink nincs isten ,ők voltak azok ,de szerencsére elmentek .
Azért most is elég ,sőt k_urva bonyolúlt a' helyzet és én próbálom kutatni ,de nem megy túl sok és túl kevés !
Ez az anunaki egy másik faj kik csináltak mink .
A' biblia "isteni közvetítéssel a' menyből érkezett " egyértelműen telelpatikussan és az imátkozás is erről szólt a' telepátiáról .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!