Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges "hívni" olyan...

Lehetséges "hívni" olyan valakit, akit nem ismerünk?

Figyelt kérdés

Ez őrülten hangzik, de úgy érzem hív valaki. Hívott. Nagyon-nagyon sokszor, és sokáig. Én pedig nem voltam kész meghallani, megtalálni, megismerni őt. De végre rátaláltam. Éreztem, hogy vonz. Mintha... engem szólítana... Mintha mágnes lenne... És megszűnt. Csak úgy hopp, véget ért. Feladta, hogy rátaláljak :( Érzem. Mikor már egy karnyújtásra voltam... Ahogy régi képeket nézek róla, átjár egy érzés. A magány. A magánya. Hogy kers valakit. A lehangoltsága, a depressziós korszakai. És a maró bizonyosság, hogy rám várt. Most pedig az utolsó utáni pillanatban kapálózok, hogy ne adja fel, itt vagyok!

Valahogy képtelenségnek hangzik, hogy úgy hívott, hogy nem tudta ki vagyok és hol... De abban a pillanatban, hogy rátaláltam, megrohamozott a sok évi elkeseredett hívás, a reménykedés, minden...

2016. máj. 23. 21:25
1 2 3 4
 1/39 gnoomage ***** válasza:
37%
Simán hívhat bárki, csak meg kell tudnia a teló számod és kész is van...
2016. máj. 23. 22:12
 2/39 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy mivel ezó kategória, és időzőjelbe raktam, nem lesznek ilyen kommentek... Tudom, hogy csak trollkodsz, de a kérdésben olyasmire gondolok, mint a bevonzás. Nem hinném, hogy idegeneket hívogat telón, bár lehet, hogy magadból indulsz ki, azért gondoltál erre...
2016. máj. 23. 22:19
 3/39 anonim ***** válasza:
48%
Ezo kategória nem hülyék kategória.. Bár egyre inkább de
2016. máj. 23. 23:13
 4/39 A kérdező kommentje:
Melyikünkre gondolsz?
2016. máj. 23. 23:24
 5/39 anonim ***** válasza:
69%
Három napja írogatod ugyan ezt a kérdést, erre nem lehet normális választ kapni, nem is kaptál eddig. Nem unod még? Ha annyira érzed a vonzást, akkor ahelyett, hogy 6c kiírod ugyan azt a kérdést, pl megismerkedhetnél vele és akkor nem csak sóvárognál utána. De csak egy talán hasznos tanács, ha még nem jutott volna eszedbe.
2016. máj. 23. 23:30
 6/39 gnoomage ***** válasza:
20%
Olyanokkal fárasztod a népet, hogy hívásos hiper szuper bevonzás és én trollkodok? Gondolkodj már el magadon ;)
2016. máj. 23. 23:31
 7/39 A kérdező kommentje:
Van olyan, aki esetleg komoly választ is tudna adni? Vagy ha nem világos valami, kérdezhettek és megírom.
2016. máj. 23. 23:33
 8/39 A kérdező kommentje:

A bevonzásban nem hiszek, mert szerintem nem befolyásolhatjuk mások akarát, ha mégis, akkor az már fekete mágia, ami ha sikerül, akkor sem végződhet jól. Tudom, mert tapasztaltam.

Nem tudom mi ez, amit érzek. Csak szeretném megérteni miért hat rám ennyire, és miért érzem azt, hogy én vagyok az, akire várt. Úgy értem reálisan semmi értelme annak, hogy mi... És reális magyarázat híján, mivel érdekel a spiritualitás, az ezotéria, próbálok itt választ találni.

Megkeresném, de ahhoz, hogy beszélhessünk, minimum egy hatalmas csodára lenne szükség. Én pedig igyekszem rálelni arra a csodára, mert érzem, hogy szüksége van rám, és hogy ez sorsszerű. Igyekszem, de úgy érzem centinként haladok, ő pedig kilóméterekre van.

2016. máj. 23. 23:46
 9/39 A kérdező kommentje:
Ja, és felismerem a dolgot, mert alkalmaztam már, csak én konkrét személyen.
2016. máj. 23. 23:52
 10/39 anonim ***** válasza:
Ne mondd nekem, hogy a 21. században csodára lenne szükség ahhoz, hogy beszélgetést kezdeményezz vele, ugyan kérlek...
2016. máj. 23. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!