Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges az,...

Szerintetek lehetséges az, hogy akit ismerünk, olvassuk a gondolatát?

Figyelt kérdés
Nekem az anyukámmal jó a viszonyom és kitaláltam mikre gondolt, nem elsőre, mert láttam a mélyebb gondolatait is, persze ő nem tudatosította.

2013. márc. 20. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem, egyszerűen csak jól ismered, és kész.
2013. márc. 20. 20:57
 2/10 anonim válasza:

Talán úgy fogalmaznék, hogy egy hullámhosszon vagytok, és megérzed mire gondol, mit szeretne. Ilyen velem is volt egy bizonyos személlyel. Ha beszélgettünk sejtettük a másik véleményét, ő a szememből "olvasott", nálunk ez oda vissza működött. Egy időben, egyszerre akartuk egymást hívni, nem egyszer megtörtént hogy már pötyögtem a nevét és akkor hívott.

Szerintem igen, létezik ilyen. Csakis egymáshoz kellően közel álló személyek között, oda-vissza működik. Aki nem élt még meg hasonlókat, talán furcsállhatja a válaszom.

2013. márc. 20. 20:58
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) igen igy van, csak biztos akartam benne lenni.
2013. márc. 20. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez nem gondolatolvasás. Egyszerűen csak elég jól ismered ahhoz, hogy tudjad mit fog reagálni.
2013. márc. 20. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ugyanezt írtam, de jól le lettem pontozva érte. Az emberek szeretik azt gondolni magukról, hogy különlegesek, és nem tudják elviselni, ha valaki megmondja, hogy nem azok...
2013. márc. 20. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen egy idő után amikor a kapcsolat olyan erős akkor már simán rácsatlakoztathatod magad a másik motorjára, amikor barátság alakul kinyílik az ajtó és a rezgések kisugároznak feléd, és még az is lehet hogy nagyon jól ismered jobban mint amennyire tudod hogy ismered mert vannak tudat alatti dolgok, szóval ismered és ezáltal előre láthatod megérezheted mit fog mondani és gondolni, miközben veszed az adást.
2013. márc. 20. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Így konkrétan szerintem nem lehetséges gondolatolvasás. Viszont megérzések azok lehetnek jók. Nekem például olyan emberrel kapcsolatban volt egy megérzésem, akit nem is ismertem, csak néha láttam. Később kiderült, hogy bejött.

Ha ismersz valakit, akkor meg elég sok mindent ki tudsz találni arról, hogy éppen mit érez...

2013. márc. 20. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
A megérzés gondolatolvasás!
2013. márc. 20. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul nekem még az univerzum is olvassa a gondolataimat (átveszi a rezgéseimet) mert mindent megkapok tőle amit akarok (most pl egy kutyát) csak annyit csináltam hogy összehaverkodtam az UNI-val és rácsatlakoztam a készülékére.
2013. márc. 20. 22:03
 10/10 Antimod ***** válasza:
Akiket jól ismerek, azokkal előfordul, hogy kimondunk egy hosszú mondatot, teljesen spontán és egyszerre, szóról-szóra. Úgyhogy tapasztalat alapján mondom, lehetséges.
2013. márc. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!