Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bak pasik! Mennyire vagytok...

Bak pasik! Mennyire vagytok bátrak, ha randira kell hívni egy nőt?

Figyelt kérdés
Van egy bak pasi ismerősöm, mosolyog rám, megérint néha, viccelődik, kedves velem, de ennyinél tartunk már elég régóta. Barátnőm szerint már így is kihozva a helyzetből a maximum, azt meg ne várjam, hogy egy bak majd nyíltan elmondja az érzéseit nekem, szerinte ha akarok valamit tőle nekem kell lépnem, mert ő nem fog.
2015. febr. 28. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ez horoszkópfüggő... Az én párom kos, mégis félénkebb volt a nőkkel szemben mindig is. Én is kos vagyok, a horoszkópok szerint már régen szakítanunk kellett volna, mert a két jegy nem fér meg egymás mellett, mégis közel 3 éves a kapcsolat. (Kínai horoszkóp szerint meg az egyik legjobb párosítás a tigris férfi-kutya nő.)

Lépjél felé, mit veszíthetsz? Maximum elutasít, de akkor találsz mást.

2015. febr. 28. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen igaz. Ha nem lépsz, nem lesz belőle semmi, ha belepusztul a szerelembe, akkor se. Csak úgy közeledj, hogy hagyd meg neki, hogy ő a férfi és ő közeledett.
2015. febr. 28. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Horoszkóptól ez teljesen független.

Én is csak azt tudom mondani, hogy nyugodtan tedd meg te az első lépést ha komolyan gondolod.

2015. febr. 28. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

En nagyon.

Nekirohanok es gyomorszajon öklelem a rib..ncot.

2015. márc. 1. 00:29
 5/5 Angelo84 ***** válasza:

"Van egy bak pasi ismerősöm, mosolyog rám, megérint néha, viccelődik, kedves velem,"

Csak nehogy meglepődj. :)

Ismerek olyan "bak pasit", aki 1 év alatt 2 nőt is visszautasított, és majdnem pont ugyanilyen szitu volt...mosolygott rájuk a srác, kedves volt velük, foglalkozott velük, viccelődött, amikor egy légtérbe kerültek, és végül a lányok "próbálkoztak be", de kosarat kaptak. Szóval lehet azért nem lép, mert nem is akar, és csak szimplán egyszerűen emberileg ilyen természetű, amit leírsz. Persze ez nem biztos, hogy így van.

2015. márc. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!