Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú nem tetszik, akkor nem is vagytok hajlandóak vele elmenni randira, vagy beszélgetni vele egyet, hátha nagyon értékes barátra vagy párra leltek? Nem érzitek picit felsőbbrendűnek magatokat, hogy mindig ti választotok?
Nekem attól is függ, hogy mennyire ismerem. Ha már ismerem annyira, hogy tudom, hogy nem működne, nemet mondanék. Ha nem, akkor a kisugárzáson múlna meg azon hogy mennyire tetszik az amit megismertem belőle, vagy hogy vannak-e nagyon taszító tulajdonságai.
Lehet, hogy rossz szokás, de ismeretleneknek mindenképp nemet mondok, legyen szó Shrekről vagy Brad Pittről. Interneten például ezért nem is ismerkedem.
Bunkosag...pl
Egy csinosabb lany elmegy egy kevesbe helyes fiuval egy romantikus randira...esetleg a lany ra se mer nezni a fiura mer nem tetszik neki....evvel sok szunet van a beszelgetesben ergo nincs kommunikacio...a csaj adott 1 eselyt hisz elment a fiuval...mig a fiu a csajra eleg sok penzt koltott (azt hitte a lanynak szamit a penz es el akarta kapraztatni) a lany emiatt rosszul erzi magt... a lany ad megegy eselyt beleegyezik a jarasba(fogjuk ra h a belso tulajdonsagai miatt)...a fiu minden percben rair a lanyra a lanyt ez zavarja kikapcsolja a telojat...masnap talalkoznak a fiu megkerdezi h mier nem irt vissza...a fiu szomoru...a lanynak ez is rosszul esik es megmondja a fiunak h ez nem mehet igy tovabb es szakit...azota nem beszeltek es soha tobbet nem lattak egymast...
En nem altalanositani akarok ez csak velem/velunk tortent az biztos h mindenki mashogy viselkedett volna
.ez csak egy pelda...
En tudom ateltem
Ha talalsz egy lanyt akinek a nezeseben latod a csillogast amit feled mutat akkor hivd el
Ez az 1.kapcsolatom tortenete a 2.kapcsolatom jelenleg a 8.honapban jar a baratom nem helyes de borzasztoan megszerettem a belso tulajdonsagai miatt:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!