Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így is esélyem szép barátnőt szerezni?
16F
jópasi lennék, lenne önbizalmam ha nem lenne rajtam ennyi anyajegy
a karomon és a hátamon van egy-két nagy, meg a testem több pici is van
Van így esélyem szép barátnőt szerezni?
Sok lányt szalasztottam el mert nem mertem lépni ezek miatt mert "ha meglát teljes egészében akkor nem fogok neki tetszeni" véleményem szerint
kinek kéne egy jóképű pasi akinek a testén viszonylag sok az anyajegy?
Van. Nekem is vannak anyajegyeim, de kisebbek, az arcomon pedig aprók és ez szerintem egyedi. Ne ezért ne kezdeményezz a lányoknál. mihamarabbi leküzdését a gátlásaidnak!
16\L
nézd, senki sem tökéletes, de magadon ezt látod az egyik legzavaróbb dolognak? akkor benned ez nem tökéletes. :)
mindenkin/mindenkiben vannak ilyen dolgok...
sőt, ez az, ami egyedivé tesz, amitől te vagy te. sztem ha te elfogadod magad, az önbizalmadon is megmutatkozik majd, és máris több esélyed lesz, bár nem csak a szép lányoknál :D
és ha véletlenül visszautasítana valaki, sztem abszolút nem emiatt lenne, ill. nagyon hülye az, aki ezért nem akar tőled semmit.
szóval csak pozitívan, ne keresd magadon a hibát, ha amúgy minden mást okésnak gondolsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!