Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják, hogy felszínes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy felszínes vagyok, ha szép barátnőt szeretnék?

Figyelt kérdés
Nem értem a dolog logikáját. Elvileg a lányok azt szeretnék, ha a pasijuk oda lenne értük, ő lenne a szemükben a legszebb. Na most akkor mi a baj azzal, ha én tényleg olyan nőt is akarok, akit kifejezetten szépnek találok?
2013. jan. 6. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Na jah.Akik arról papolnak,hogy a külső nem számít stb..Akkor egy csúnyább emberrel miért nem kezdenek?

Mindenkinek fontos a külső.Elvégre a külső alapján indulnak meg a dolgok.

2013. jan. 6. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
mert irigyek lennenek rad, hogy szep baratnod van :D
2013. jan. 6. 17:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenki olyan barátnőt szeretne, aki tetszik neki, anélkül nem is működik a dolog. Azzal lenne csak gond, ha számodra a többi nem számítana, hanem csak legyen a kirakatban a lány, lehessen mutogatni, mert az nem lenne igazi kapcsolat.
2013. jan. 6. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:

ezzel nincs is gond... én is így gondolom kérdező... csakhogy minden lányban van valami szép,amit egyszer meglát egy pasi!

Sokkal de sokkal szomorúbb hogy valaki nincs kibékülve a saját külsejével, így ki is jelenti itt gyk-n: hogy csak a "csúnya, ronda, dagadt nőket kaphatja meg" --> ennél nincs nagyobb felszínesség a világon!! ez undorító!

2013. jan. 6. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert külső alapján válogatni csak a nőknek van joguk ;)
2013. jan. 6. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert ők is felszínes álszent senkik, ilyen egyszerű.
2013. jan. 6. 17:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Már miért csak a nőknek lenne joguk válogatni?
2013. jan. 6. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert a külső a felszín és ebből arra következtetnek, hogy aki külsőségek alapján dönt abban van valami felszínesség. Pedig a legtöbben szeretnék, ha az ideáljuknak megfelelő párt találnának. Szerintem ezzel nincs baj, ameddig te sem vádolsz másokat (akár lányokat) felszínességgel, ha fontos nekik a külső, vagy pont a külsőd miatt nem adnak neked esélyt, mert éppen nem vagy az esetük.
2013. jan. 6. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:

"Már miért csak a nőknek lenne joguk válogatni?"

Irónia volt :) A nők mindenesetre tényleg így gondolják.

2013. jan. 6. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor vagy felszínes, ha csak az számít. :D Például egy átlagos lány de kedves, vagy egy bombázó, de ribi közül az utóbbit választod, akkor felszínes vagy. Nyilván fontos a vonzalom a másik iránt, de nem csak az a lényeges. 40% külső, 60% belső értékek. Szerintem.
2013. jan. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!