Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a sok csúnya fiú hogyan tudott szép, vonzó barátnőt felszedni, ha tinikről van szó, akik tuti nem pénzesek még?
" Amúgy
nekem is mondták már, hogy helyes
vagyok, de nem vettem komolyan"
Tehát a sült galambnak se tátod ki a szád?
Jó hozzáállással.
Bár a "tinik" közti "szetelem" elég nevetséges szintű. Ha az vagy akkor várjál még pár évet egy normálisabbra.
Mert a lányok nem mindig azt látják szépnek, vonzónak amit a fiúk. Havercsaj ujjongott, micsoda gyönyörű fiúja van. Selymes haj, helyes arc, csinos.
Az összes fiúnak az volt a véleménye, hogy egy nyomi kis gizda. A fiúnak MAGÁRÓL is EZ volt a véleménye.
"ha haverokkal csajozgatni feljárunk is a városba én nem is szeretnék egy lányt sem leszólítani, max, ha kérik beszállok, de nem vagoyk a középpontban, mivel tisztában vagyok rút külsőmmel,"
Ez a baj veled. Nagyon gyakran a lányok összejönnek valakivel, aki teper értük, mert a másik, akit helyesebbnek tartanak, nem mer lépni!
Bakker, a csajok nem mondják tömegével rád, hogy helyes vagy, csak akkor, ha tényleg helyesnek látnak!
Egyébként esetleg annyi fordulhat elő, hogy ha nagyon nyomulnál és rondának látnának, közölnék, hogy "egész helyes vagy, de bocs, nem vagy az esetem..."- olyan kettős hangsúllyal.
Vedd komolyan nyugodtan és kezdeményezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!